Radar zoekt een

Vakantiekracht!

Dienstverband

8 - 32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Maastricht Valkenburg Brunssum Hoensbroek Landgraaf Nuth Cadier en Keer Gulpen Kerkrade Heerlen Meerssen Wijlre

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg

Jij volgt een zorggerichte opleiding en wilt in de zomer graag bijverdienen. Toch?

Dan is dit jouw kans voor een topbaan bij één van de leukste gehandicaptenzorgorganisaties in Limburg! Waar ga je werken als vakantiekracht? Op basis van jouw voorkeuren en het gesprek met onze recruiter wordt gekeken naar de beste match. Je gaat werken binnen een woonvorm en/of een dagbestedingscentrum. Wij houden rekening met jouw privéomstandigheden, werkervaring en woonlocatie. Zo werk je altijd dichtbij huis en ben je gegarandeerd van een topbaan!

Hoe ziet jouw baan eruit als vakantiekracht? Jij gaat onze cliënten ondersteunen samen met jouw team. Jullie doel is om de cliënten zoveel mogelijk mee laten doen in de maatschappij. Ons uitgangspunt is dat de cliënt zich thuis voelt, veilig en geborgen in eigen huis en woonomgeving, zich gewaardeerd voelt en binnen grenzen eigen keuzes kan maken. Hierdoor behoudt de cliënt invloed op zijn eigen leven, wat leidt tot een volwaardig bestaan. Zo ben je concreet bezig met het uitvoeren van de afspraken uit het ondersteuningsplan, het ondersteunen tijdens de dagbesteding of werkbesteding van onze cliënten, en eventueel het ondersteunen bij ADL.

 

Wat breng jij mee

  • Je zit in het laatste jaar van jouw opleiding MMZ niveau 3 of 4 of in je derde of vierde jaar van HBO Social Work of Pedagogiek;
  • Je bent leergierig;
  • Je herkent jezelf in de drie kerncompetenties samenwerken, eigenaarschap en zelfreflectie;
  • Je hebt een proactieve houding, werkt vanuit de ondersteuningsvraag en bent in staat om cliënten vertrouwen te geven in hun eigen kunnen;
  • Je bent bereid om te werken in een wisselend dienstrooster;
  • Je hebt lef, bent nieuwsgierig, enthousiast, en krijgt mensen mee.

 

Wat bieden wij jou als vakantiekracht?

Diezelfde aandacht die we hebben voor de wensen en talenten van cliënten, hebben we ook voor medewerkers. Jouw professionele dromen, je toekomstbeeld en je wil om te blijven leren vinden we erg belangrijk. Bij Radar krijg je de kans om dat pad zelf te bepalen en ook echt uit te voeren. Wil je op een nieuwe (elektrische) fiets naar het werk? Of korting op een sportschool abonnement? Bij Stichting Radar mag je gebruik maken van het fietsplan en krijg je korting op het sportschool abonnement. Daarnaast is het ook mogelijk om via Stichting Radar korting te krijgen op je zorgverzekering. Daarnaast kun je onbeperkt trainingen volgen via Goodhabitz.

Als jij als persoon bij ons past, dan ontmoeten we je graag!

 

Praktisch

Je ontvangt een goed salaris conform FWG 30 cao gehandicaptenzorg en een contract dat past bij jouw wensen en onze mogelijkheden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om na de vakantieperiode en jouw afstuderen door te stromen naar één structurele plek, bij goed functioneren. Geïnteresseerd, maar wil je nog meer weten? Onze recruiter gaat graag met je in gesprek om de laatste twijfels weg te halen. Je kunt ons bereiken via 06-15324497.

Geïnteresseerd in de vacature vakantiekracht? Top! Solliciteer direct via de sollicitatieknop.