Stichting Pergamijn zoekt een

Vakantiekracht Midden- en Zuid-Limburg

Dienstverband

8 - 16 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vakantiekracht Pergamijn, 8-16 uur, Midden- en Zuid-Limburg

Pergamijn ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking: thuis of op een van haar locaties in Midden- en Zuid-Limburg. Het aanbod voor wonen, werken, daginvulling en ontspanning is gevarieerd en altijd toegespitst op de cliënt. Zíjn keuzen, kansen en mogelijkheden vormen daarvoor de basis. Van daaruit geven de cliënt, mensen uit zijn omgeving én medewerkers van Pergamijn samen het leven kleur.

Jij…

…. Bent onze (nieuwe) enthousiaste, proactieve collega die wel van een uitdaging houdt. Geen enkele dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige flexibiliteit! We zoeken weekend- en vakantiewerkers die het oprecht leuk vinden om andere mensen blij te maken met een vriendelijk woord of een helpende hand!
…. Om bij Pergamijn te werken als vakantiekracht hoef je geen verpleegkundige met ervaring te zijn. Het mag natuurlijk wel, maar ook als je nu een agogische opleiding volgt en je hebt je propedeuse behaalt kun je bij ons terecht. Om als vakantiewerker aan de slag te kunnen zit je minimaal in je tweede leerjaar van de opleiding.
…. Zo ga je tijdens je studie niet alleen een mooi spaarcentje verdienen, maar ook ervaring opdoen. Wij gaan jou meenemen binnen Pergamijn om de verschillende cliëntgroepen te ontdekken en jouw talenten te laten groeien en bloeien.

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat. Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg;
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband);
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.
Nieuwsgierig?

We gaan graag met jou in gesprek om jou de leukste bijbaan te bezorgen. Bel of app voor het maken van een kennismakingsgesprek met onze recruiters Anja of Justin!

Anja Völler, tel: 06-51322015, a.voller@pergamijn.org

Justin Zelissen, tel: 06-14957174, j.zelissen@pergamijn.org