Cicero Zorggroep zoekt een

Vakantiekrachten mét en zónder zorgopleiding (4 tot 36 uur per week)

Dienstverband

6-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Brunssum Schinveld Geulle Brunssum Voerendaal Brunssum Nuth Hoensbroek Brunssum Brunssum Amstenrade Brunssum Brunssum Hulsberg Hoensbroek Voerendaal Maastricht Parkstad e.o.

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Zoek jij voor de zomervakantie een vakantiebaan waarmee je écht iets kunt betekenen? En wil je werkervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga dan bij Cicero als vakantiekracht aan de slag! Je krijgt binnen no-time een heleboel werkervaring. En, je verdient nog lekker ook! Volg je de opleiding tot Helpende (Plus), Verzorgende IG of Verpleegkundige? Dan bieden we je meteen een bijbaan voor langere tijd aan!

Wat ga je doen?
Je krijgt de mogelijkheid om te werken in een van onze moderne zorgcentra of bij onze cliënten thuis. Omdat Cicero zorg levert aan verschillende doelgroepen (ouderen met somatische, psychiatrische, psychogeriatrische klachten of een revalidatievraag) kunnen we samen kijken wat voor jou het perfecte plekje is!

Volg je op dit moment (nog) geen zorgopleiding? Dan ga je helpen met huishoudelijke en facilitaire werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld afwaswerkzaamheden, bedden verschonen of het begeleiden van onze cliënten. Je maakt een praatje, speelt een spelletje of je maakt bij mooi weer samen een wandeling. Je kunt ook ondersteunen in de catering of de schoonmaak van de algemene ruimtes. Een leuke en zinvolle vakantiebaan in de ouderenzorg waarvoor geen zorgopleiding noodzakelijk is!

Volg je wel een zorgopleiding? Dan ga je de directe zorg,  onze verzorgenden IG en verpleegkundigen, ondersteunen in hun werkzaamheden. Daarnaast ondersteun je onze cliënten (zelfstandig) bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) en je helpt bij maaltijden en huishoudelijke werkzaamheden. Hierbij zorg jij voor een schone en frisse omgeving. Kortom, een mooie en uitdagende vakantiebaan, waarbij je direct kennis en ervaring opdoet in de ouderenzorg en je geleerde handelingen toepast in de praktijk!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent 16 jaar of ouder.
  • Je vindt het leuk om met ouderen om te gaan en iets voor hen te kunnen betekenen.
  • Je bent ten minste 3 aaneengesloten weken beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus waarbij je werktijden en dagen van tevoren worden afgesproken.
  • Je bent flexibel beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 7.00 en 21.00 uur.
  • Van de vakantiekracht mét zorgopleiding verwachten we dat je bezig bent met een opleiding tot verzorgende IG (mbo) of verpleegkundige (mbo of hbo); je hebt je tweede leerjaar afgerond en bent bezig met het derde leerjaar.

Wat bieden wij jou?
Het salaris voor vakantiekrachten zónder zorgopleiding is vastgesteld op basis van de vakantiewerkregeling en bedraagt maximaal €11,68 bruto per uur. Inschaling vindt plaats op basis van leeftijd.

Het salaris voor vakantiekrachten mét zorgopleiding is volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) ingeschaald in functiegroep 25 en bedraagt €11,90 bruto per uur.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing. Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Direct solliciteren?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier vóór 1 juni 2022 in.

Geef in je motivatie aan waar je voorkeur naar uitgaat: werken in de thuiszorg, op een revalidatie- en herstelafdeling of binnen een verzorgings- of verpleeghuis.