Daelzicht zoekt een

Vakantiemedewerker | Locatieondersteuner

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, MBO niveau 2

Standplaats

Heel Koningslust Sittard Sevenum Venlo Swolgen Beek Amstenrade

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Sociaal Werk

Laat de zon in je hart. Kies voor vakantiewerk bij Daelzicht deze zomer!

Vakantiewerk in de zomermaanden? Of bijna klaar met je zorgopleiding en op zoek naar een flexibele bijbaan het hele jaar door? Bij Daelzicht schijnt de zon altijd. Kom werken voor een enthousiaste doelgroep met leuke collega’s in een ongedwongen sfeer. Doe mooie ervaringen op in de gehandicaptenzorg en bouw aan je cv door bij te dragen aan het geluk van anderen.

Voor diverse locaties in zowel Noord-, Midden- en Zuid-Limburg (tot Geleen/Beek) zoeken wij enthousiaste collega’s voor de vacature:

Vakantiemedewerker | locatie-ondersteuner

Periode

Mei t/m september 2022


Wat ga je doen?

Jij ondersteunt onze medewerkers bij hun werk. Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond, je ervaring en de locatie kunnen de werkzaamheden variëren. Je kunt denken aan zorggerelateerde taken zoals persoonlijke verzorging, samen koken of helpen met eten. Aan huishoudelijke taken als boodschappen doen of kamer opruimen. Maar ook aan persoonlijke aandacht voor de bewoners door samen een activiteit te doen of gewoon een praatje te maken. Wat je ook doet, je staat er nooit alleen voor! Er is altijd een collega die je begeleidt. Bovendien krijg je bij Daelzicht diverse trainingen aangeboden. Kennis die je ook in de toekomst zeker nog van pas zal komen!

Dit ben jij

 • Je hebt een diploma op minimaal MBO-2-niveau in een relevante zorg/welzijnsopleiding of je studeert aan deze opleiding.
 • Je bent minimaal 2 weken inzetbaar.
 • Je bent (redelijk) flexibel in te plannen voor zowel dag-, avond- en eventueel slaapdiensten op locaties waar deze worden gedraaid (voornamelijk locaties in de wijk).
 • Je hebt relevante werk- of stage-ervaring in de zorg.
 • Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners en cliënten. 

Dit krijg jij van ons

 • Een superleuke vakantiebaan bij jou in de buurt! Met mogelijkheden voor langere termijn.
 • Een goed salaris, waarmee je absoluut meer verdient dan in een winkel, supermarkt of de horeca!
  > Nog niet gediplomeerd of in het bezit van een MBO-2 diploma: minimaal € 11,55 bruto per uur. 
  > Een gericht zorgdiploma op minimaal niveau MBO-3: minimaal € 13,48 bruto per uur.
  En daar komen de onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding nog eens bovenop.
 • Bij ons bepaal jij wanneer en hoe vaak je wil werken. Zo blijft er voldoende tijd over om vakantie te vieren en dingen te doen waar je zo lang naar hebt uitgekeken! 

Daelzicht; daar word je gezien

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Meer weten? Neem een kijkje op werken bij Daelzicht.

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer snel via onderstaande button! Heb je vragen? Neem dan contact op met Sven Dekkers, Recruiter Daelzicht via 06 - 11 12 94 39. Of stuur hem je vraag of contactgegevens via WhatsApp en je krijgt antwoord op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur!

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).