Vivantes zoekt een

Vakantiewerk als je nu een zorgopleiding volgt

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde vakantiekrachten!

Ben jij al in opleiding tot zorgprofessional?

Ouder worden doe je samen!
Volg jij een opleiding tot Verzorgende of Verpleegkundige en heb jij nog geen leuke vakantiebaan voor deze zomer? Ben jij beschikbaar in de maanden juni t/m september? En verdien je graag een mooie cent bij met betekenisvol vakantiewerk in het verpleeghuis?

Dan ben jij welkom bij één van de negen locaties van Vivantes in Geleen, Beek, Elsloo, Urmond of Stein om kennis te maken met de bewoners en jouw collega's.

Als Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige in opleiding help je bewoners bij alledaagse bezigheden en doe je waardevolle ervaring op in voorbereiding op je carrière in de zorg.

Je bent er tijdens de zomer voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, zoals een praatje of een wandelingetje met de bewoners en het begeleiden van bewoners bij welzijnsactiviteiten. Tevens begeleid je bewoners van en naar interne afspraken en activiteiten en stem je externe afspraken af. Daarnaast help je de zorgcollega's bij de ondersteuning, bijvoorbeeld tijdens het in- en uit bed komen en het aan- en uitkleden. En daar waar je opleidingsniveau het toelaat, ook in ondersteuning bij specifieke zorghandelingen.

Het salaris is conform de CAO VVT. Dit komt neer op minimaal € 10,45 bruto per uur. De werktijden zijn flexibel in te delen en jij maakt de dag van de bewoners tot een mooie dag. Een perfecte vakantiebaan dus!

Onze missie: Ouder worden doe je samen
Onze visie op zorg
Vivantes is er voor de kwetsbare ouderen in de regio Sittard-Geleen, Beek en Stein. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien men geconfronteerd wordt met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij woont de cliënt ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.

Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de bewoner zelf nog kan en wil; alleen of samen met diens naasten. Als dat niet meer kan, nemen wij het over. Maar we zijn er altijd op gericht de het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen met ons netwerk en met het netwerk van de cliënt.

Kernwaarden
We geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.