Cicero Zorggroep zoekt een

Vakantiewerk als zorgprofessional (4 tot 36 uur per week)

Dienstverband

4-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Geulle Voerendaal Brunssum Hoensbroek Brunssum Brunssum Brunssum Hulsberg Voerendaal Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Hey zorgtopper, heb jij je vakantiewerk al geboekt? Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten met een zorgopleiding (verzorgende IG of verpleegkundige) die bij ons in de thuiszorg, intramurale zorg of revalidatie & herstelzorg aan de slag willen. Een topsalaris en gerichte werkervaring opdoen, wie wil dat nu niet deze zomer?!

Vakantiewerk in de thuiszorg bij Cicero Thuis
Volg je op dit moment een zorgopleiding tot verzorgende IG of verpleegkundige en ben je (na de zomervakantie) derdejaarsstudent? Dan ben jij de perfecte kandidaat om in de directe zorg aan de slag te gaan. Samen met het wijkteam ben je verantwoordelijk voor de zorg en ondersteuning bij de cliënten thuis. Een superleuke en waardevolle summer job waar je veel vrijheid hebt en zelfstandig aan de slag gaat. Hierdoor vragen we wel van jou dat je in het bezit bent van eigen vervoer.

Je bent in het bezit van eigen vervoer (fiets, scooter of auto).

Vakantiewerk in de intramurale zorg of revalidatie & herstelzorg
Wil je onderdeel uitmaken van een zorgteam op een PG-, somatische- of revalidatie afdeling? Wij zoeken voor diverse locaties vakantiekrachten die ons komen ondersteunen in de directe zorg. Je biedt hier ondersteuning in de basiszorg zoals het wassen, aankleden en toiletrondes. Afhankelijk van je kwalificaties mag je ook enkele verpleegtechnische handelingen uitvoeren.

Wat bieden wij jou?

 • Als vakantiekracht mét zorgopleiding ga je € 13,33 bruto per uur verdienen, ongeacht je leeftijd. Dit is volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) ingeschaald in functiegroep 25.
 • Ook heb je uitzicht op een bijbaan tijdens je studie of vaste baan na je afstuderen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.
 • Een betaald en maatwerkgericht ‘Summer School Programma’. Jouw kennis en geleerde, praktische handelingen worden getoetst en dan ontvang je een instellingsverklaring. Dit houdt in dat je de behaalde praktische handelingen mag uitvoeren binnen Cicero en direct aan de slag kan!  

Onze ‘Cicero Summer School’ staat gepland voor:

 • Dinsdag 11 juli van 17.30 – 21.30 uur
 • Zaterdag 15 juli van 10.30 – 14.30 uur

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent 16 jaar of ouder.
 • Je vindt het erg leuk om met ouderen om te gaan en iets voor hen te betekenen.
 • Je bent ten minste 3 aaneengesloten weken beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus, waarbij jouw werktijden en dagen van tevoren worden afgesproken.
 • Je bent flexibel beschikbaar van maandag t/m zondag tussen 7.00 en 23.15 uur.
 • We verwachten dat je bezig bent met een opleiding tot verzorgende IG (mbo-3) of verpleegkundige (mbo-4 of hbo V); je hebt je tweede leerjaar afgerond en bent bezig met het derde leerjaar.
 • Kies je voor werken in de thuiszorg? Dan ben je in het bezit van eigen vervoer (fiets, scooter of auto).

Boek jij je vakantiebaan vandaag nog?
Klik op de knop 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in.

We vragen je bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Deze kosten zijn natuurlijk voor onze rekening.

Ook heb je uitzicht op een bijbaan tijdens je studie of vaste baan na je afstuderen en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.