Proteion zoekt een

Vakantiewerk bij Proteion

Dienstverband

Bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Horn

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Ben jij student verzorgende (IG) of verpleegkundige en wil jij ervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga jij voor een gewoon bijzondere zomervakantie met een goedgevulde portemonnee? Lees dan snel verder!

Welke uitdaging ga je aan?

Vakantiewerk bij Proteion is bijzonder, afwisselend en bovendien leerzaam. En, niet minder belangrijk, je krijgt een leuk salaris! Wil jij relevante werkervaring opdoen, het geleerde in de praktijk brengen en aan je cv werken? Dan is dit je kans!

Je bent welkom om mee te helpen in de verzorging en ondersteuning van onze cliënten in onze zorgcentra of in de thuiszorg. Welke taken je mag doen en het bijbehorende salaris, is afhankelijk van hoe ver je bent met je opleiding en welke (stage) ervaring je hebt. Hierover gaan we graag in gesprek!

Het aantal uren, dagen en tijden bepalen we in overleg en we houden hierbij rekening met jouw wensen! Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden om na de zomer te blijven, zo kun je bijvoorbeeld werken in het weekend of andere vakanties.

 

Daarom pas jij bij Proteion

Jij volgt een opleiding in de zorg op mbo- of hbo niveau (bijvoorbeeld verzorgende IG of verpleegkundige) óf beschikt al over een diploma in de zorg.

Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Natuurlijk kunnen we op jouw beschikbaarheid rekenen in de vakantie.

Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Opgeven als iets de eerste keer niet lukt? Je dénkt er niet aan. Van veranderingen krijg jij energie en je weet anderen mee te nemen in je enthousiasme. Je bent flexibel en creatief. Je luistert naar mensen, dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne sfeer in het team.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie? 

 


Gewoon

Wij bieden jou een oproepcontract. Het salaris is afhankelijk van hoe ver je bent in de opleiding en welke taken je uit mag voeren. Naast salaris krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33%, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8% vakantietoeslag en bouw je vakantie-uren op! Werk je veel diensten in de zomer? Dan verrassen we je nog met een leuk extraatje!


Bijzonder

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  .  


Meer informatie
Wil je meer weten over vakantiewerk bij Proteion, heb je vragen of wil je even sparren of dit iets voor jou is? bel of app dan met Marlou of Tessa. De gegevens vind je onder de vacature. Na jouw sollicitatie nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op om je voorkeuren en wensen te bespreken.  

 


'Bijzonder en dankbaar vakantiewerk, werken aan je cv en lekker verdienen!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion