Proteion zoekt een

Vakantiewerk bij Proteion Schoon

Dienstverband

4 - 28

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Thuiszorg

 

Kom jij het team versterken van Proteion Schoon en ben je woonachtig in Noord-Limburg of Midden-Limburg? Vind jij het leuk om echt iets te kunnen betekenen voor mensen en haal je graag waardering uit je werk? Dan ontmoeten wij jou graag! Doordat je elke dag bij verschillende cliënten over de vloer komt, is geen elke dag hetzelfde. Dat maakt dit werk zo afwisselend en leuk! Daarnaast verdien je een leuk salaris en ben je in de weekenden meestal vrij! In de avonden kun jij lekker met je vrienden naar de stad doordat jij maar tot 17:00 uur hoeft te werken. Dat heb jij beter geregeld dan je vrienden in de horeca! Jij maakt een normale dag voor cliënten 'gewoon bijzonder'. 

Welke uitdaging ga je aan?

Als vakantiekracht help je met name ouderen, maar ook andere hulpbehoevenden thuis met hun huishoudelijke werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan stofzuigen, stoffen, dweilen, etc. Je maakt daarnaast graag een gezellig praatje met de cliënt en onderhoudt op die manier het sociale contact. Mede door jouw hulp kan de cliënt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Wij bieden de mogelijkheid om van maandag t/m vrijdag te werken tussen 08:00-17:00 uur en de zaterdagochtend van 08:00-12:00 uur. Kun je in de avonden lekker naar het terras met je vrienden en genieten van je vrije tijd! Je kunt doorgeven wanneer je beschikbaar bent en in welke plaatsen je kunt werken. Op basis van jouw beschikbaarheid maken we dan een passende planning die zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen. Het aantal uren spreken we in overleg af.

Daarom pas jij bij Proteion Schoon
Het is mooi meegenomen als je al over enige ervaring in huishoudelijk werk beschikt . Mocht je dit niet hebben, dan is het belangrijk dat je leergierig bent en goed weet hoe je met hulpbehoevenden om moet gaan. Jij woont in Noord- of Midden-Limburg en beschikt over een fiets. Proteion Schoon heeft cliënten in bijna alle gemeenten, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat jij in je eigen gemeente kunt werken en een korte reisafstand hebt. Jij bent zelfstandig, klantgericht, hulpvaardig en kunt jezelf inleven in de situatie van de cliënt. Je bent daarnaast minimaal 16 jaar oud en volgt een dagopleiding/gaat naar school.

Gewoon

Geen verkeerd salaris toch? Het salaris is afhankelijk van je leeftijd:
16 jaar: € 8,50
17 jaar: € 9,50
18 jaar: € 10,50
19 jaar: € 11,50
20 jaar: € 12,50
≥ 21 jaar: € 13,50

Je krijgt een fietsvergoeding van €1,20 netto per dag. 

Bijzonder

Als vakantiekracht bij Proteion Schoon krijg je niet alleen een goed salaris. Het is ook nog eens écht een leuke en bijzondere vakantiebaan. Je helpt ouderen en andere hulpbehoevenden die vaak erg dankbaar zijn voor jouw hulp. Je betekent écht iets voor die mensen. Ook wij als werkgever laten graag op diverse, soms verrassende manieren, onze waardering zien. Als je een andere vakantiekracht aandraagt die minimaal 30 uur werkt, krijg je van ons een bol.com cadeaubon van maar liefst € 100,-.

''Door jouw inzet en glimach maak jij onze cliënten blij. Daar zijn wij je dankbaar voor!'

Over Proteion Schoon

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion Schoon. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion Schoon