Sevagram zoekt een

Vakantiewerk bij Sevagram – Heerlen

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Jouw ticket naar een onvergetelijke zomer!

Optimaal genieten deze zomer. Heb jij net als wij ook de zomer al in je hoofd? Dagen dansen op festivals, lekkere drankjes op het terras, chillen met je vrienden in de tuin, het park of het strand. En… de allerleukste vakantiebaan die dik verdient, zodat jij optimaal kunt genieten deze zomer! Kom werken bij Sevagram en maak de zomer van 2022 onvergetelijk, voor jezelf én voor onze bewoners.

Het leukste laten we aan jou over. Sevagram is een organisatie in de ouderenzorg. Misschien woont je opa of oma wel in een van onze verzorgingstehuizen. Als vakantiekracht in onze verzorgingstehuizen laten we aan jou vooral de leuke dingen over. Leuk voor jou én voor de bewoners. Je kunt bijvoorbeeld helpen met de koffie of het eten. Een gezellig praatje met ze maken of een spelletje met ze spelen. Of vind je het leuker om ze iets voor te lezen of muziek met ze te luisteren? Het bezoek ontvangen, zodat ze kunnen bijkletsen met familie en vrienden, kan ook. En okay, soms moet de huiskamer ook worden opgeruimd. Net als je kamer. Maar… tijdens al je activiteiten doe je ervaring op in de zorg. Handig voor later!

Weet je wat ook handig is? Je kunt zelf doorgeven wanneer je wil werken en wordt ingepland wanneer jou dat uitkomt. Zo hoef je geen dansje, drankje of bbq te missen! En het kan nóg beter… Kom samen met je vrienden vakantiewerk doen in de zorg bij Sevagram! Zo maken jullie er gegarandeerd samen een onvergetelijke zomer van.

Let op: Deze vacature is voor onze locaties in Heerlen, liever ergens anders werken? Hieronder vind je de link naar het vakantiewerk in …
Maastricht: KLIK HIER
Heuvelland (Valkenburg, Gulpen, Vaals, Hulsberg of Berg en Terblijt): KLIK HIER

Klinkt goed? Dit moet je nog weten:

 • Het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om met mensen te werken!
 • Je bent minimaal 15 jaar
 • Je bent flexibel inzetbaar en vind het niet erg om af en toe een weekend te werken
 • Volg je momenteel een opleiding in de zorg of op facilitair gebied? Dan gaan we een stapje verder! Samen kijken we naar een vakantiebaan op maat!

Check, check, check? Dan zorgen wij hiervoor:

 • Een lekker salaris dat is gekoppeld aan je leeftijd:

  21 jaar en ouder € 12,72

  20 jaar € 11,00

  19 jaar € 9,00

  18 jaar € 8,00

  17 jaar € 7,00

  16 jaar € 6,00

  15 jaar € 5,00

 • Nog beter: hier komt nog 7,69% opslag vakantie-uren en 8% vakantiegeld bovenop
 • Je salaris wordt twee keer per maand gestort. Zo hoef je niet te wachten om dat festivalticket te bestellen of die nieuwe outfit te kopen.
 • Je bepaalt zelf hoeveel uur en wanneer je wil werken. Zo hoef je geen dansje, drankje of bbq te missen.

Laat maar komen die fijne vakantiebaan!
Reageer via de “solliciteer” knop. Dan bellen we je snel terug. Eerst nog een vraag voordat je op de knop duwt? Bel of whatsapp Mirte of Christel. Zij beantwoorden graag je vraag: 

Mirte Hoop 06-28495939 (aanwezig op ma-di-do-vr)
Christel Cals 06-21409137 (aanwezig op ma-di-wo-do)

Tot snel!