Sevagram zoekt een

Vakantiewerk in de Thuiszorg – Maastricht

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 1, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, WO, MBO niveau 2, HAVO, VMBO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg, Overige, Ouderenzorg

Jouw ticket naar een onvergetelijke zomer!

 

Optimaal genieten deze zomer. Heb jij net als wij ook de zomer al in je hoofd? Dagen dansen op festivals, lekkere drankjes op het terras, chillen met je vrienden in de tuin, het park of het strand. En… de allerleukste vakantiebaan die dik verdient, zodat jij optimaal kunt genieten deze zomer! Kom werken bij Sevagram en maak de zomer van 2022 onvergetelijk, voor jezelf én voor onze cliënten.

Onze cliënten zijn blij als jij komt. Je werkdag start tussen 08.30-09.00 uur op weg naar je eerste cliënt.  Je overlegt met de cliënt waar de behoefte van de cliënt ligt. Dit kan van alles zijn; stofzuigen, poetsen, strijken, wassen, bedden verschonen, noem het maar op! Zie jij iets wat je zorgen baart? Dan communiceer je dit direct met het Planbureau en rapporteer je dit in het Zorgleefplan. Wanneer je de afgesproken uren / taken hebt gedaan, ga je op naar de volgende cliënt.

Als vakantiekracht in het huishouden ben je secuur, enthousiast en vriendelijk. Je werkt zelfstandig en je weet van aanpakken. Je voelt je verantwoordelijk en afspraak is afspraak bij jou. Je kunt goed communiceren en houdt rekening met de wensen van onze cliënten en hun naasten. Bovendien ben je inlevend en zorg jij ervoor dat je cliënten zich prettig voelen bij jouw aanwezigheid in hun huis.

Weet je wat ook handig is? Je kunt zelf doorgeven wanneer je wil werken en wordt ingepland wanneer jou dat uitkomt. We plannen je alleen in op doordeweekse dagen tussen 08.30 en 17.00 uur. Zo hoef je geen dansje, drankje of BBQ te missen!

Klinkt goed? Dit moet je nog weten:

  • Het allerbelangrijkst: je vindt het leuk om met mensen te werken!
  • Daarnaast ben je een ster ik huishoudelijke taken
  • Je bent minimaal 18 jaar

Volg je momenteel een opleiding in de zorg? Dan gaan we een stapje verder! Samen kijken we naar een vakantiebaan op maat!

Check, check, check? Dan zorgen wij hiervoor:

  • Een lekker salaris dat is gekoppeld aan je leeftijd:
    • 21 jaar en ouder         € 12,72
    • 20 jaar en jonger        € 11,00

Nog beter: hier komt nog 7,69% opslag vakantie-uren en 8% vakantiegeld bovenop

  • Je salaris wordt twee keer per maand gestort. Zo hoef je niet te wachten om dat festivalticket te bestellen of die nieuwe outfit te kopen.
  • Je bepaalt zelf hoeveel uur en wanneer je wil werken. Zo hoef je geen dansje, drankje of BBQ te missen.

Laat maar komen die fijne vakantiebaan!
Reageer via de “solliciteer” knop. Dan bellen we je snel terug. Eerst nog een vraag voordat je op de knop duwt? Bel of whatsapp Mirte of Christel. Zij beantwoorden graag je vraag: 

Mirte Hoop 06-28495939 (aanwezig op ma-di-do-vr)
Christel Cals 06-21409137 (aanwezig op ma-di-wo-do)

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter, dan bellen we om de sollicitatie verder persoonlijk op te pakken. Tot snel!