Koraal zoekt een

Vakantiewerk - locatie Maasveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Zoek jij zinvol werk tijdens de zomer(vakantie)? Kom dan vakantiewerk doen bij Maasveld! We kunnen tijdens de vakantieperiode op verschillende woongroepen jouw hulp goed gebruiken. Zo verdien je mooi wat bij en je doet tegelijkertijd veel ervaring op. En nog belangrijker: je draagt bij aan een waardevolle dag voor onze bewoners.

Over de functie
Ben je niet van het stilzitten, zit je vol energie en wil je het beste uit jezelf halen en ben je bovendien minimaal 3 weken aaneengesloten beschikbaar? Ook als je geen zorgopleiding volgt, we hebben vast wel een leuke vakantiebaan voor je!! Volg jij op dit moment wel een zorg gerelateerde mbo- of hbo-opleiding, heb je ervaring in de gehandicaptenzorg en wil jij in de vakantieperiode ondersteuning bieden aan mensen met een beperking? Dan bieden wij je een mooie kans om een zinvolle werkervaring toe te voegen aan je CV.


Over Maasveld
Maasveld in Maastricht is één van de drie locaties voor verstandelijk gehandicaptenzorg (VG) van Koraal in Limburg. Wij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Wonen bij Maasveld betekent wonen op een mooi terrein met moderne en ruime woningen, veel ruimte en bijzondere voorzieningen. Zoals een gezellige boerderij en een eigen bakkerij die dagelijks brood en broodjes bakt met en voor de bewoners.
Wat bieden wij?
  • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding volgens de CAO Gehandicaptenzorg: minimum jeugdloon inclusief toeslag, FWG 25, FWG 30, FWG 35 of FWG 40 (afhankelijk van de doelgroep)
  • Flexibele uren! Geef zelf aan hoeveel je wil werken.
  • Je kunt ook buiten de vakantieperiode bij ons aan de slag! Wil je vóór of na je vakantie een leuke bijbaan, die je kunt combineren met je opleiding? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
  • Kortom: een leuke, uitdagend bijbaan die interessant voor je CV is!
Wat vragen wij?
  • Je bent student en minimaal 16 jaar.
  • Je volgt een zorgopleiding en bent 2e of 3e jaars student aan een MBO/HBO opleiding? Of studeer je dit jaar af en ga je een vervolgopleiding volgen?
  • Je wil graag werkervaring opdoen.
  • Je vindt het geen probleem om onregelmatig te werken.
  • Je bent sociaal, collegiaal en zorgzaam.
  • Je bent beschikbaar in de periode juni tot september
Meer informatie
Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling P&O op telefoonnummer 043 - 356 87 14.
Reageren
Interesse in deze leuke en uitdagende vakantiebaan? Wij ontvangen graag je CV en motivatie!