Proteion zoekt een

Vakantiewerk Proteion

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO, MBO niveau 2

Standplaats

Horn Horn

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Vakantiewerk helpende, verzorgende (IG) of verpleegkundige

Ben jij student verzorgende (IG) of verpleegkundige en wil jij extra ervaring opdoen in de ouderenzorg? Ga jij voor een gewoon bijzondere zomervakantie met een goedgevulde portemonnee? Lees dan snel verder!

Welke uitdaging ga je aan?

Vakantiewerk bij Proteion is bijzonder, afwisselend en bovendien leerzaam. En, niet minder belangrijk, je krijgt een leuk salaris!

Jij volgt een opleiding in de zorg op mbo- of hbo niveau (bijvoorbeeld verzorgende IG of verpleegkundige) óf beschikt al over een diploma in de zorg.  

Jij kan direct bij ons aan de slag! Je bent welkom om mee te helpen in de verzorging en ondersteuning van onze cliënten in woonzorgcentra, kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie óf in de thuiszorg. Welke taken je mag doen en het bijbehorende salaris, is afhankelijk van hoe ver je bent met je opleiding en welke (stage) ervaring je hebt.

Naast een te gekke zomer waarin je werkervaring opdoet, leer je jezelf en onze organisatie goed kennen en bouw je een gedegen basis voor toekomstige groei.

Verspreid over Limburg hebben wij een aantal prachtige huizen. Elk met een eigen gezicht, sfeer en opzet. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden in de thuiszorg. Onze zorgcentra én wijkteams zijn verdeeld over de volgende regio’s: Leudal, Roermond en Maasgouw. Maar dat is nog niet alles. Ook in Venlo en Gennep hebben we mogelijkheden. Samen met jou kijken we waar jij in de vakantie gaat bijspringen!

Het aantal uren, dagen en tijden bepalen we in overleg en we houden hierbij rekening met jouw wensen!

Daarom pas jij bij Proteion

Jij volgt de opleiding tot verzorgende (IG) of verpleegkundige. Het kleine moment bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Natuurlijk kunnen we op jouw beschikbaarheid rekenen in de vakantie.

Jouw enthousiasme en communicatieve vaardigheden helpen je een band op te bouwen met cliënten. Opgeven als iets de eerste keer niet lukt? Je dénkt er niet aan. Van veranderingen krijg jij energie en je weet anderen mee te nemen in je enthousiasme. Je bent flexibel en creatief. Je luistert naar mensen, dit helpt je in het gesprek met de cliënt, collega’s en familie/mantelzorgers. Jouw humor draagt bij aan een fijne sfeer in het team.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie? 


Gewoon

Natuurlijk vraag je je af wat je gaat verdienen. Als vakantiewerker in de zorg valt dat niet tegen! Afhankelijk van je opleiding in de zorg en leerjaar is je salaris minimaal €11,68 en maximaal €12,86 per uur. Daarbij komt ook nog 8,3% voor niet genoten vakantie-uren én 8% vakantietoeslag.

Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding.


Bijzonder

Sta je te popelen om te beginnen of wil je onze teams na de zomer blijven helpen? Wij bespreken de mogelijkheden graag met je!

Bij Proteion krijg je naast een leuke baan, een passend salaris en fijne collega’s nog veel meer extraatjes. We zien talent in jou en helpen je dit te ontwikkelen op een manier die bij jou past. Tot hoe ver je groeit, bepaal je zelf. Je mag jezelf zijn, binnen onze professionele kaders. Jouw eigenheid maakt wie je bent.  


Jouw team
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Wij vinden het leuk als jij ons deze zomerperiode daarbij komt versterken. Zien we jou snel?


'Van een gewone activiteit maak jij een bijzonder moment!' 

 

Over Proteion

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Maar tot welke hoogte je ook wilt groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.
 

Dat is gewoon bijzonder,
Welkom bij Proteion

Heb je een vraag over deze vacature?
Tessa heeft het antwoord!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Tessa Koninkx
 HR-assistent
 06-15196787
 tessakoninkx@proteion.nl
 
Heb je vragen, opmerkingen of wil je even kennismaken?
Ik vertel je graag meer over de functie, je team of Proteion.