Mondriaan zoekt een

Vakantiewerkers gezocht voor Catering / Werkplekondersteuning / Zorgadministratie / Personeelsadministratie

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Op zoek naar vakantiewerk? Bij Mondriaan ben je van harte welkom! Bij ons kom je terecht in een professionele en prettige werkomgeving en na afloop ben je een ervaring rijker. Mooi meegenomen, toch?

Medewerkers Catering (20-24 uur p.w.) in Heerlen of Maastricht
Lijkt het jou leuk om als medewerker Catering te werken in een van onze restaurants? Is gastvrijheid jou op het lijf geschreven? Je helpt mee met het bereiden van allerlei lunchgerechten, je zorgt ervoor dat er bijgevuld wordt in het restaurant en ook dat alles weer netjes en opgeruimd is. Genoeg afwisseling! Dit neem jij mee: (enige) ervaring in de horeca of met catering, kennis van de hygiënevoorschriften, gevoel voor dienstverlening, je bent behulpzaam en werkt graag samen.

Medewerker Werkplekondersteuning (24-36 uur p.w.) in Heerlen
Het inspoelen en uitleveren van laptops, het gereedmaken en uitleveren van telefoons, de Helpdesk (telefonisch en balie), afhandeling van meldingen… als medewerker Werkplekondersteuning draai jij hier je hand niet voor om. Dit neem jij mee: je bent klantgericht, communicatief vaardig en je hebt basiskennis ICT (mbo).

Medewerker Zorgadministratie (36 uur p.w.) in Heerlen
Ben je op zoek naar een afwisselende administratieve functie in een leuk team met een informele sfeer? Ben je zorgvuldig, nauwkeurig en lijkt het je leuk om codes in te voeren in een ons registratiesysteem? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit neem jij mee: inzicht in Exel en in staat om met grote hoeveelheden data om te gaan.

Medewerker Personeelsadministratie (24-28 uur p.w.) in Heerlen
Bij de Personeelsadministratie verwelkomen we graag een administratieve kracht voor het uitvoeren van diverse P-werkzaamheden, waaronder het controleren van personeelsdossiers online (PDOL). Het betreft de periode 1 juli t/m 31 augustus maar het hoeft niet de hele periode te zijn. Dit neem jij mee: een administratieve opleiding is wenselijk en je kunt secuur werken.

Wij bieden jou
Leuk en afwisselend vakantiewerk in een prettige werkomgeving, een prima salaris én een leuke verrassing!

Solliciteren?
Laat ons weten naar welke functie jouw voorkeur gaat en welke periode en voor hoeveel uren je beschikbaar bent. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Reageren kan via de sollicitatiebutton.

Mondriaan
Meer weten over Mondriaan? Kijk op de website en werkenbijmondriaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.