Zuyderland zoekt een

Vakgroepsecretaris Heelkunde

Dienstverband

25 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen Heerlen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zuyderland Medisch Centrum is een van de Samenwerkende Topklinische opleidings Ziekenhuizen (STZ). STZ ziekenhuizen onderscheiden zich door steeds de voorhoede positie te kiezen met patiënt gericht wetenschappelijk onderzoek, topklinische zorg en opleiding. Zij richten zich hierbij op de volgende kernthema's: innovatie, medisch leiderschap en transitie van de zorg.

De vakgroep Heelkunde van Zuyderland Medisch Centrum heeft een vacature voor een

Vakgroepsecretaris Heelkunde (0,7 fte)

De vakgroep Heelkunde van Zuyderland Medisch Centrum, met locaties in Heerlen en Sittard, is een grote opleidingsvakgroep met 25 chirurgen, 20 arts-assistenten in opleiding en 12 arts-assistenten niet in opleiding. De vakgroep heeft de kwaliteit van de zorg en patiëntgerichtheid hoog in het vaandel staan.
De vakgroepsecretaris wordt aangestuurd door het management team (MT) en werkt nauw samen met de vakgroepmanager. Ontwikkeling van goede relaties met elk individueel vakgroeplid is belangrijk.


Functie-inhoud

 • het ondersteunen van het MT bij alle voorkomende secretariële werkzaamheden en agendabeheer
 • het plannen, voorbereiden en notuleren van diverse vergaderingen
 • het in overleg uitvoeren/communiceren van diverse besluiten uit vergaderingen
 • het voeren van de boekhouding van de vakgroep en het uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden t.a.v. de financiën van de vakgroep
 • het beheren van Sharepoint, specifiek voor het MT
 • het bieden van ondersteuning aan het vakgroepsecretariaat tijdens verlofperiode en bij extra werkdruk.


Profiel

HBO-werkniveau, bij voorkeur een HBO-opleiding in bedrijfsvoering of gezondheidswetenschappen of MBO- opleiding met duidelijk aantoonbaar HBO-werkniveau. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve en dienstverlenende houding. Je kunt goed samenwerken met medisch specialisten en alle medewerkers betrokken bij de vakgroep Heelkunde. Je weet je weg zelfstandig te vinden in het ziekenhuis, bent flexibel in uitvoering van taken en werkt graag in een team. Je bent flexibel in werktijden (vergaderingen vinden doorgaans plaats in de vroege ochtend of gedurende de avond) en werklocatie (Heerlen of Sittard).


Specifieke functie eisen

 • goed kunnen werken met Microsoft Office, vooral MS Word en Excel
 • kennis van boekhouden, werken met programma Exact is een pré
 • zelfstandig en initiatiefrijk
 • goed in staat zijn om flexibel tussen verschillende werktaken te schakelen
 • zeer nauwkeurig in uitvoeren, vastleggen en terugkoppelen van taken
 • goed kunnen samenwerken.


Ons aanbod

Een werkplek bij een uitdagende en leuke vakgroep. Het aantal te werken uren per week bedraagt gemiddeld 25 uur, op basis van een 36-urige werkweek. De werktijden en dagen worden in onderling overleg bepaald, waarbij we uitgaan van flexibele inzet. 
De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan met het Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, vooralsnog voor de duur van 1 jaar met zicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Salariëring is afhankelijk van opleiding en ervaring, als ook de overige arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering en opname pensioenfonds PFZW.


Inlichtingen

Informatie kan worden ingewonnen bij mevrouw N. de Rouw, vakgroepmanager (telefonisch bereikbaar op 06 50504754).

Schriftelijke sollicitaties, vergezeld van een curriculum vitae, kunnen tot en met 15 februari 2020 gestuurd worden naar het bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland, Postbus 5500, 6130 MB Sittard of per mail via msb-recruitment@zuyderland.nl. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdagochtend 6 maart 2020 tussen 7.30 en 10.00 uur in Heerlen.


Over Zuyderland Medisch Specialistisch Bedrijf

Per 1 januari 2015 is het coöperatief Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland opgericht, waarin vrijgevestigd medisch specialisten en medisch specialisten in loondienst zijn verenigd. Binnen MSB Zuyderland zijn circa 400 medisch specialisten actief. De medisch specialisten hebben zich verenigd in vakgroepen. Zuyderland is een van de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ) en sedert 2003 NIAZ-geaccrediteerd.


Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.