DeSeizoenen zoekt een

Vakinhoudelijk werkleider 'De Lindelaar' - 21-24 uur - Bronlaak, Oploo

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor!

Elke bewoner krijgt bij ons een plek in het productieproces van het werkgebied waarbij de persoonlijke mogelijkheden centraal staan. Voor begeleiding binnen de lindelaar zoeken wij een werkleider die samen met collega`s zich inzet voor de zorg in het werk. Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte op basis vanuit onze antroposofische visie centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Bronlaak is een unieke woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen op een prachtig landgoed. Bronlaak is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven. We werken vanuit de antroposofische mensvisie die talenten en wensen ziet in plaats van beperkingen. Je voelt op Bronlaak de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zon warme, veilige gemeenschap, waar je gezien wordt kun je tot ontwikkeling komen.

Elke bewoner werkt en leeft op zijn eigen niveau, passend bij zijn talenten en persoonlijke ontwikkeling.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

De Lindelaar is een ontmoetingsplek waar we leven met en in de seizoenen. De authenticiteit en de wijsheid van al onze vorige generaties wordt overgedragen in het werk op de boerderij. Die authenticiteit kun je terugvinden in onze bewoners, ze zijn stuk voor stuk op hun eigen manier echte boeren. Wij zijn gericht op ontwikkeling en beleving van onze bewoners met mogelijkheid voor een leerwerktraject. Een boerderij is onderdeel van de identiteit van DeSeizoenen. Het is een werkgebied met veel potentieel voor de bewoners, Bronlaak en de verkoop via de Winkel Bronlaak. De lindelaar bestaat uit veeteelt, akkerbouw en zuivelverwerking.

Als vakinhoudelijk werkleider ben jij de spelverdeler op de werkvloer. Jij zorgt samen met het team dat de cliënten zinvol en ontwikkelingsgericht aan het werk zijn. Gezamenlijk zorg je voor het welzijn en heb je oog voor cliënten en het werk op de boerderij. Je bent mede verantwoordelijk voor het voortbestaan van de lindelaar. Door je ondernemersgeest ontwikkel je tegelijkertijd plannen voor de toekomst van de boerderij. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de boerderij, machinepark en omgeving, jij zorgt ervoor dat het werkgebied draaide blijft gedurende de dag

Wat bieden wij:
  • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
  • Contract voor 21-24 uur.
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 45 ( tussen € 2.381,00 en € 3.452,00) afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
  • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
  • Opleiding rondom biologische dynamische landbouw
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en collectieve zorgverzekering.
  • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer
Wat vragen wij van jou?

Jij bent gedreven in landbouw én hebt een hart voor de zorg. Die twee komen samen in jouw ideale baan. Daarnaast heb je kennis en affiniteit met de biologische dynamische landbouw in de vorm van een opleiding of je bent bereid om deze te volgen. Je houdt van nieuwe uitdagingen, overziet situaties snel en bent daadkrachtig. Je denkt vanuit een team en ziet waar ieders krachten liggen. Je bent bereid om vanuit een traineeschip jezelf verder te ontwikkelen in het ondernemerschap in combinatie met landbouw. Je wordt hierin ondersteund door collega's en het team. Je beschikt over sociale vaardigheden zoals: een respectvolle houding, balans tussen betrokkenheid en afstand, je bent ondernemend en hebt een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel vóór 22 oktober a.s. via onze site, waar je motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Kimberly Mauriks 06-3582193 voor meer informatie.