DeSeizoenen zoekt een

Vakinhoudelijk Werkleider - Boer met zorgachtergrond

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

DeSeizoenen is voor haar locatie De Corisberg in Heerlen op zoek naar een Vakinhoudelijk werkleider Boer met zorgachtergrond voor 36 uur per week.

Werken in de zorg is ontzettend leuk, maar ook hard werken. Dat beseffen we. We vragen veel van onze medewerkers, maar je krijgt er ook veel voor terug. Allereerst tevreden cliënten! Want dat is waar het om draait. Daarnaast vindt DeSeizoenen het ook belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Want ontwikkeling vinden we vanuit onze antroposofische visie voor iedereen belangrijk.

Wat ga je doen als Boer? Onze Hoeve Corisberg in Heerlen is een klein biologisch land- en tuinbouwbedrijf, nog in omschakeling naar een biologisch dynamisch bedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de boerderij/tuinderij en begeleid je cliënten en begeleiders in het overdragen van je vakkennis. Onze cliënten zijn verschillend en vragen een aanpak op maat. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven.

Wat bieden wij? * Mooie cliënten waar je intensief contact mee hebt. * Een team met fijne collega’s. * Werk in een unieke organisatie op een prachtige locatie! * Marktconform salaris (schaal 45 CAO GHZ), een vaste eindejaarsuitkering en prettige overige arbeidsvoorwaarden, deze functie valt intern onder de noemer Vakinhoudelijk werkleider.

Wat vragen wij van jou? Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal een Landbouw en/of zorgopleiding op niveau 4 afgerond, je hebt de nodige praktische ervaring om als vakinhoudelijk werkleider de bedrijfsmatige werkzaamheden af te stemmen op de zorgvraag van onze cliënten, zonder daarbij het bedrijfsmatige authentiek karakter van de hoeve te verliezen.

Interesse? Reageer dan! Voor meer info kun je contact opnemen met Frank op den Kamp, locatiemanager 06 53 85 88 74.

Enthousiast geworden? Richt dan vóór 23 juni je motivatie en CV aan werkenbij@deseizoenen.org  

www.deseizoenen.org