Zuyderland zoekt een

Vakkundige Horeca voor regio Noord van Zuyderland Zorgcentra (De Egthe en Vastrada)

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt Susteren

Werkvelden

Overige

‘Zuyderland is ook jouw thuis’

Werken bij Zuyderland is werken in een organisatie in beweging. Voorop staat dat bewoners en medewerkers zich thuis voelen; huiselijkheid en gezelligheid spelen een steeds belangrijkere rol. Zorg op maat en een uitgebreid servicepakket is wat wij bieden. Tevreden medewerkers hebben zin in hun werk. De inzet en energie van onze medewerkers bepalen voor een groot deel de kwaliteit van de zorg aan onze klanten. Er is ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Ter versterking van ons horecateam in regio Noord (Echt en Susteren), zijn wij op zoek naar een fulltime Vakkundige Horeca. Ben jij die horecatopper die wij zoeken en ga jij graag klantgericht, gastvrij en met veel enthousiasme te werk? En beschik je daarnaast over een afgeronde, relevante horecaopleiding op mbo-3 niveau? Dan verwelkomen we je graag binnen onze teams!

Onze afdeling

In de functie van Vakkundige Horeca ben je werkzaam binnen regio Noord van Zuyderland Zorgcentra. Onze regio Noord bestaat uit een tweetal Zorgcentra, te weten De Egthe in Echt en Vastrada in Susteren. Binnen ieder zorgcentrum bestaat de horeca-afdeling uit een keuken, een restaurant en een winkel.  

De teams worden gevormd door een coördinator, een vakkundige horeca en medewerkers horeca.

Wij staan aan de vooravond van een groot nieuwbouwtraject, waarbij de voedingsprocessen volop in ontwikkeling zijn en worden ingericht naar de wensen van de cliënt; in de aanloop naar de nieuwe situatie zijn wij gestart met het ontwikkelen van een horecaconcept waarbij gastgerichtheid, gastvrijheid en persoonlijke warme aandacht de sleutelwoorden zijn.

Wij werken volgens het ontkoppeld systeem m.b.v. convenience producten. De maaltijden worden zowel centraal als ook decentraal geregenereerd.

Wat ga je doen?

Als Vakkundige Horeca ben je verantwoordelijk voor de verzorging van kwalitatief hoogwaardige (dieet)maaltijden voor de zorgafdelingen en de horecavoorzieningen voor cliënten, medewerkers en bezoekers. Je kent je klanten! Je hebt een voorbeeldfunctie waarbij service- en gastgerichtheid naar cliënten, collega’s, mantelzorgers en bezoekers op de eerste plaats komt.

Gasten worden iedere dag weer verrast en je verliest het kwaliteits- en serviceniveau nooit uit het oog.
Je ziet toe op een juiste omgang met apparatuur, middelen en juiste naleving van regelgeving en voedselveiligheid (Arbo en HACCP). Je beheert de voorraad van basisproducten en voedingsmiddelen en hebt hierbij oog voor kwantiteit, kwaliteit en de hygiënevoorschriften.
Je zorgt voor de begeleiding en het instrueren van (nieuwe) medewerkers, leerlingen en stagiaires. Tevens neem je desgevraagd deel aan commissies en werkgroepen. 

Verder zorg je ervoor dat materialen en ruimtes goed onderhouden blijven en behoort het voorbereiden en doorspreken van evenementen, feesten en partijen tot je takenpakket. Je verricht schoonmaak- en afwaswerkzaamheden en werkt volgens de specifieke hygiënevoorschriften.

In het licht van de ontwikkelingen zoeken wij een enthousiaste collega, die als kartrekker samen met het team het nieuwe maatwerkconcept weet neer te zetten.

Wie ben jij?

 • MBO-diploma voor Zelfstandig Werkend Kok, niveau 3.
 • Kennis van hygiënevoorschriften.
 • Ervaring met administratieve handelingen en programma's als Word en Excel is een pré.
 • Ervaring in de horeca is een pré.
 • Je bent werkzaam in de keuken, het restaurant en de winkel.
 • Klantvriendelijk, gastgericht, proactief, ondernemend en communicatief vaardig.
 • Je bent flexibel, geen 9.00-17.00 mentaliteit; werken in avond- en weekenden hoort erbij.
 • Je weet je team(s) met humor te enthousiasmeren, motiveren en te coachen in de veranderingen.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor de duur van één jaar met bij gebleken geschiktheid de mogelijkheid op een verlenging.
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 36 uur per week.
 • Er wordt gewerkt in diensten en je bent inzetbaar van maandag t/m zondag.
 • De functie is ingedeeld in FWG-functiegroep 30 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.831,- bruto per maand op basis van 36 uur per week)..
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-Ziekenhuis inclusief een aantrekkelijke vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.
 • Deelname aan meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden is mogelijk.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Laurens Russing, unitmanager Horeca, telefoonnummer 06-30465415

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/986/vakkundige-horeca-voor-regio-noord-van-zuyderland-zorgcentra-de-egthe-en-vastrada