Zuyderland zoekt een

Vakkundige techniek Zorgcentrum Aldenhof in Born

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Born

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij die vakkundige en gedreven techneut, sociaal ingesteld en op zoek naar een nieuwe stap in je carrière? Dan “sleutelen” we graag samen met jou aan je toekomst binnen Zuyderland!

Bij een zorgcentrum denk je niet direct aan technische installaties en technisch onderhoud, maar achter de schermen moet ook dit allemaal goed geregeld worden en in orde zijn. Hiervoor beschikken we over een technisch team van gespecialiseerde vakmannen.

Ter uitbreiding van ons huidige team zijn we voor Zorgcentrum Aldenhof in Born op zoek naar een vakkundige techniek met kennis van werktuigbouwkunde en/of elektrotechniek.

Aldenhof bestaat uit 5 kleinschalige woonvormen (individuele woningen) en een 60-tal zorgappartementen. Daarnaast zijn er bijbehorende voorzieningen aanwezig in het complex zoals een keuken, restaurant en diverse kantoorruimten.

Wat ga je doen? 

 • Als vakkundige techniek ben je verantwoordelijk voor een optimale werking van alle (technische) installaties binnen ons zorgcentrum. Dit betekent dat je dagelijks niet alleen omgeven bent met je collega’s van het technische team maar ook met onze bewoners en collega’s van de zorg.
 • Je onderhoudt en verricht reparatiewerkzaamheden aan gebouwen en gebouwgebonden installaties aan de hand van onderhoudslijsten of storingsmeldingen.
 • Je voert algemene onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit naar aanleiding van controles en/of storingen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in E- en W-installaties maar ook kleine bouwkundige werkzaamheden behoren tot jouw taken zoals sanitair, CV, verlichting, hang- en sluitwerk.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een mbo-diploma niveau 4 richting elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde (werktuigbouwkunde is een pré).
 • Je bent bereid je kennis uit te breiden door het volgen van cursussen/opleidingen.
 • Je beschikt over meerdere jaren werkervaring in de techniek.
 • Je hebt kennis van veiligheidsvoorschriften en -normen.
 • Je bezit over doorzettingsvermogen voor bij het oplossen van storingen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent in staat goed te communiceren met de zorgteams

Wat bieden wij?

 

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid en onveranderd bedrijfsbeleid.
 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week ( 32 uur per week is bespreekbaar).
 • Je werkt hoofdzakelijk in dagdienst maar hebt de bereidheid tot meedraaien in wachtdiensten.
 • De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 40 (minimaal € 1984 bruto per maand en maximaal € 2937 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Standplaats is zorgcentrum Aldenhof in Born

 Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria Smeets, unitmanager, telefoonnummer: 088-4584400 (receptie zorgcentrum Aldenhof) of Hans Nelissen, regiomanager, telefoonnummer: 06-51746892.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie 

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.