Adelante zoekt een

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs

Dienstverband

0,6 FTE per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Overige

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie.
Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

 

Wij zijn voor de Tyltylschool de Maasgouw op zoek naar

 

 

Vakleerkracht Bewegingsonderwijs
0,6 FTE per week

 

 

Wat ga je doen?
Je werkt op onze locatie in Maastricht en geeft begeleiding aan leerlingen met een (ernstig) meervoudige beperking van 4 tot 20 jaar. Tyltylschool de Maasgouw biedt een kleinschalige, prettige en uitdagende werkomgeving met een professioneel multidisciplinair team.
Het is belangrijk dat er voldoende zinvolle beweegmomenten worden aangeboden. Dit zorgt voor een verbetering en/of behoud van de aanwezige grof motorische en cognitieve vaardigheden. Je werkt samen met de (kinder-)fysiotherapeut om fundamentele vaardigheden op de meest efficiënte wijze aan te bieden aan alle leerlingen door het delen van de expertise van beide professionals.
Bewegen is gezond, zeker voor leerlingen met een (ernstig) meervoudige beperking, die toch vaker een groot deel van de dag zittend doorbrengen. Je geeft gymlessen die een bijdrage leveren aan de motorische en cognitieve ontwikkeling. Plezierbeleving is een zeer belangrijk aandachtspunt, dit vergroot de motivatie. Kinderen gaan aangeleerde motorische vaardigheden zelf inzetten en exploreren. De aangeboden lesstof moeten ook praktisch nut hebben; er moet een vertaalslag zijn naar de dagelijkse praktijk nu en in de toekomst.

 

 

Wie zoeken wij?
Je hebt de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) met een lesbevoegdheid. Je weet een pedagogisch klimaat te creëren waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en zich weten te ontwikkelen op motorisch en sociaal gebied.
Verder vragen wij: Enthousiasme, pro-activiteit, flexibiliteit en goede communicatieve vaardigheden.

 

Wat mag jij van ons verwachten?
-        Een salaris conform L11 schaal CAO Primair Onderwijs.
-        Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Primair Onderwijs.
-        Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
-        Voordelig sporten via BenVitaal.

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie z.s.m. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Debbie Schreurs,  via 045 528 25 00, 0651819795 of d.schreurs@adelante-zorggroep.nl voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Recruitment je graag via 045 528 20 32.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.