Dichterbij zoekt een

Vakmedewerker Beheer en Onderhoud

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Als vakmedewerker ga je zelfstandig op pad en verricht je allround werkzaamheden om service- en reparatieverzoeken af te handelen op Dichterbij-locaties.

 

Wat ga je doen

Als vakmedewerker ga je zelfstandig op pad en verricht je allround werkzaamheden om service- en reparatieverzoeken af te handelen op Dichterbij-locaties. Je voert inspecties uit aan elektrische installaties en draagt bij aan een veilige woon- en werkomgeving. Verder ben je  de oren en ogen van serviceorganisatie Vastgoed en heb je een signaleerfunctie. Daartoe heb je regelmatig contact met cliënten, verwanten en medewerkers op de diverse locaties. Ook adviseer je op het gebied van onderhoudszaken, je denkt daarbij niet in problemen maar in oplossen.

 

Met wie ga je dat doen

Je werkt binnen serviceorganisatie afdeling Vastgoed. Het team Vastgoed bestaat uit ervaren medewerkers. Er wordt gewerkt in een open en eerlijke sfeer. Je vormt met de collega’s Vastgoed een betrokken team dat er samen met de cliënt, verwant en begeleiding voor zorgt dat er in de Dichterbij-panden tevreden en veilig gewoond en gewerkt kan worden. Met de andere vakmedewerkers richt jij je op de diverse disciplines binnen het service en onderhoud. Je werkt nauw samen met de ServiceDesk Vastgoed van waaruit je onderhoudsverzoeken ontvangt op een tablet. Daarnaast werk je samen met de projectleider vastgoedbeheer en vastgoedregisseur.

 

Waar ga je dat doen

Je werkt op verschillende locaties. Dichterbij heeft zo’n 1100 adressen in Gelderland, Brabant en Limburg. De standplaats is in Heijen en Oostrum. Je maakt gebruik van een bedrijfswagen van Dichterbij.
 

Zo werken wij

Dichterbij daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons krijg je de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

 

Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde mbo opleiding in de elektrotechniek en relevante ruime werkervaring;
 • Je hebt enige kennis van bouwkundige en werktuigbouwkundige werkzaamheden;
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid en denkt niet in ‘maren en bezwaren’ maar in kansen en mogelijkheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs, categorie B;
 • Je bent handig, weet van aanpakken, kunt zelfstandig werken en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen.

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Direct bij indiensttreding bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd, voor 36 uur per week;
 • Een salaris in FWG 35 (v.a. 1 mei 2023) tussen € 2.178,00 en € 3.105,00 bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris en 8% vakantietoeslag;
 • Jaarlijks tot € 600,- fiscaal voordeel bij onder andere de aanschaf van een telefoon, laptop, tablet, fiets of een abonnement bij de sportclub;
 • De mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

 

 

Meer weten? Of solliciteren?

Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Meer weten over afdeling Vastgoed? Klik op de volgende link; https://www.dichterbij.nl/jaarverslagen/jaarbeeld-2021/wonen-en-leven-bij-dichterbij/nieuwe-vastgoedstrategie

 

Voor vragen over de procedure kun je bellen met het wervingsbureau via 088-7540060 of mailen via wervingsbureau@dichterbij.nl. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Stephan Derksen, bereikbaar via de Frontoffice 088-7540000.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 17 april. De sollicitatieronde bestaat uit 2 gesprekken, die aansluitend op elkaar plaatsvinden.

 

Bij interesse zien we graag jouw cv en motivatiebrief tegemoet via deze link; https://www.dichterbij.nl/werken-bij/vakmedewerker-beheer-en-onderhoud