Sevagram zoekt een

Van BOL naar BBL – Verzorgende IG & MBO Verpleegkundige locatie Scharwyerveld – Maastricht

Dienstverband

28

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Volg jij een BOL opleiding in de richting van Verzorgende IG of MBO Verpleegkundige, en wil je meer? Meer ervaring opdoen? Meer salaris? En bovenal meer leren? Dan is dit iets voor jou!

Tijdens de opleiding leer je diverse locaties in de regio Heerlen, Heuvelland en Maastricht kennen en uiteindelijk bepaal je zelf waar je als gediplomeerd verzorgende IG of MBO verpleegkundige aan de slag gaat. Deze vacature is voor locatie Scharwyerveld in Maastricht. Gedurende de opleiding ga je ook op andere locaties van Sevagram werkervaring op doen.

De opleiding start in september 2022 en volg je volgens het werken en leren principe (BBL). Dit betekent dat je 3 of 4 dagen per week in de praktijk begeleid wordt en 1 dag per week naar school gaat.

De ouderenzorg saai? Niet bij Sevagram! Hier vind je lekker veel uitdaging en kun je al je theorie meteen in de praktijk brengen. Bovendien dagen we je uit om mee te denken over innovaties, werk je nauw samen met andere functies, maak je kennis met experts uit het zorg, en zie je de vele verschillende facetten van de ouderenzorg. Je leert dus veel in korte tijd en bouwt ondertussen een band op met onze bewoners. Werken en leren met je hart!

Kom ontdekken wat bij jou past! Twijfel jij om de overstap te maken van een BOL naar een BBL traject? Bij Sevagram vertellen we je graag meer over wat dit voor jou inhoudt! Wij vergoeden niet alleen je opleidingskosten (college- en boekengeld en lestijdvergoeding naar rato) maar je ontvangt ook een bijpassend salaris* en een overeenkomst van circa 28 uur per week voor de duur van de opleiding met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt dus gewoon blijven studeren, doet werkervaring op en krijgt betaald. Aan het einde van je studie kijken we samen naar de mogelijkheden voor een passende en uitdagende baan bij Sevagram.

* Jonger dan 21 jaar: Een leerlingensalaris (gebaseerd op het wettelijk minimum(jeugd)loon (WML) plus 10%). Ouder dan 21 jaar: Een salaris dat hoort bij de zij-instroomperiodiek van de functiegroep die van toepassing is voor de functie, waarvoor je wordt opgeleid.

Wij investeren graag in mensen die:

  • De overstap willen maken van een BOL traject naar een BBL traject;
  • Als gediplomeerd helpende klaar zijn voor de volgende stap in de loopbaan of in mensen met een zorg of welzijnsdiploma op minimaal niveau 3 (IG);
  • Bereid zijn om in zichzelf te investeren ook als je geen startkwalificatie binnen de zorg hebt (zij-instroom);
  • In het bezit zijn van een rijbewijs B en eigen vervoer (dit is een voorwaarde om te kunnen starten met de opleiding) en flexibel zijn ten aanzien van werktijden.

Yes, ik heb er zin in! Stuur dan een whatsappje naar Leonie, bellen mag ook! of reageer via de SOLLICITEER knop.

Wanneer hoor je iets?
Deze vacature staat open tot zondag 5 juni, binnen 1 week na solliciteren krijg je een terugkoppeling naar aanleiding van je sollicitatie.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Er zal een sollicitatiegesprek gepland worden met de teammanager en praktijkopleider van de locatie. Om de haalbaarheid van de gewenste opleiding te toetsen zal er ook een test worden afgenomen. Hier zal een positief resultaat behaald moeten worden om verder te kunnen gaan in de procedure. Bij een positief resultaat zal er een arbeidsvoorwaardengesprek gepland worden.

De test momenten zijn gepland op maandag 20 juni van 13:00 – 16:00 uur en op donderdag 23 juni van 09:00 – 12:00 uur. Hou dit alvast vrij in je agenda!

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.