Sevagram zoekt een

Vaste avonddiensten als Helpende of Verzorgende IG in het nieuwe Valkenheim!

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Hey avondmens! Speciaal voor jou hebben we, naast onze reguliere zorgvacatures voor ons nieuwe Valkenheim, ook een vacature openstaan voor vaste avonddiensten. Dus ben jij helpende of verzorgende IG en werk je het liefst in de avonden? Dat kan!

.
Locatie Valkenheim ontkwam vorige zomer niet aan de overstromingen. De locatie werd ernstig getroffen en bewoners werden verspreid ondergebracht op andere locaties in de regio. Gelukkig vonden de bewoners snel een nieuwe plek. Afgelopen maart is het eerste deel van de nieuwbouw geopend en konden onze bewoners en medewerkers gefaseerd terug naar hun geliefde, nieuwe Valkenheim. In augustus opende de deuren van de aangebouwde moderne zorgpaviljoens en kunnen ook hier bewoners en collega's weer genieten van werken en wonen in Valkenburg. Nu Valkenheim weer volledig terug in Valkenburg is kan er verder gebouwd worden aan toekomst ouderenzorg en zijn wij op zoek naar nieuwe collega's die hieraan willen bijdragen!

Binnen nieuw Valkenheim wordt het gewende leven van de bewoner zoveel mogelijk voortgezet. De bewoner heeft zijn/haar eigen regie. Eigen leefgewoontes worden in samenspraak vraaggericht aangeboden om het thuisgevoel te evenaren. Hoe mooi is het dat jij hier vanaf het eerste moment bij betrokken kunt zijn. Jij werkt met passie en plezier nauw samen met je team en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg op maat, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen!

Wil jij een indruk krijgen van jouw nieuwe werkplek?

Klik hier voor meer informatie over (nieuwbouw)locatie Valkenheim

Zo zorgen wij voor jou
  • Wij bieden jou een structurele baan. De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
  • Salaris conform cao VVT, op basis van functie en ervaring (FWG 25-40);
  • Een plek binnen een nieuw team mét ervaren collega's die veel expertise op het gebied van dementie in huis hebben;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.
Zo maak jij het verschil!
  • Jij bent gediplomeerd Helpende of Verzorgende IG;
  • Jij komt het best tot je recht binnen een spiksplinternieuwe locatie die volledig is ingericht op toekomst dementiezorg;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA;
  • Jij hebt talent om een bepaalde sfeer te creëren en bewoners te laten genieten en bent daarin creatief.
Maak van deze uitdaging jouw nieuwe baan!
Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen het nieuwe Valkenheim? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wil jij solliciteren als collega in Valkenburg? Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de solliciteerknop. Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken, of neem direct contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51.

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Francis en Nicole vertellen je graag meer!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.