Cicero Zorggroep zoekt een

Basisarts/anios ouderengeneeskunde (32 uur tot 36 uur per week)

Dienstverband

32 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

Basisarts/anios ouderengeneeskunde

Jij bent de basisarts die aandacht heeft voor de cliënt, die verder kijkt dan alleen de klacht. Hoe je dat doet? Met vakinhoudelijke kennis, door de tijd te nemen en multidisciplinair samen te werken met het team. Daarom zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als basisarts bij Cicero krijg je te maken met verschillende disciplines: psychogeriatrie, somatische zorg en geriatrische revalidatie en herstelzorg. Jij hebt de ambitie om meer uit je vak te halen en ziet het als een uitdaging om vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk. Daarin durf jij voorop te lopen en initiatieven te nemen!

Je maakt deel uit van een dynamische en innovatieve vakgroep ouderengeneeskunde, die je de gelegenheid biedt om kennis te maken met het vak van specialist ouderengeneeskunde en je de mogelijkheid biedt tot opleiding. De vakgroep kenmerkt zich door haar research minded klimaat.

De vakgroep ouderengeneeskunde van Cicero is breed samengesteld, van basisarts en verpleegkundig specialist tot specialist ouderengeneeskunde en de daarbinnen gespecialiseerde kaderartsen. Alle (para)medische vakgroepen werken binnen Cicero samen in het Cicero Expertisecentrum voor Behandeling en Begeleiding. Dit expertisecentrum verricht haar werkzaamheden ten behoeve van cliënten van verschillende locaties en afdelingen. Hoofddoelstelling is het optimaal behandelen, begeleiden en ondersteunen van cliënten die vanwege hun aandoeningen tijdelijk of permanent niet meer in staat zijn zelfstandig te functioneren.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een basisarts/anios ouderengeneeskunde met passie voor de ouderenzorg.

  • Je bent enthousiast en hebt affiniteit met de verschillende disciplines binnen Cicero Zorggroep.

  • Je stemt professionele zorg en behandeling vanzelfsprekend af op de persoonlijke wensen van de cliënt en draagt continu bij aan een fijne en plezierige werksfeer.

  • Je werkt zelfstandig, neemt zelf initiatieven en je bent volop in ontwikkeling.

Wat bieden wij jou?

De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor de duur van één jaar. De functie wordt gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 65 (maximaal € 5.584,67 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) ter overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met afdeling Recruitment, M 06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button ‘Solliciteer’ en vul het sollicitatieformulierin!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.