Deel dit:

Vorige week mochten we het vuur van de online banenmarkt zorg en welzijn 2021 aansteken! Ook dit jaar konden er weer volop ontmoetingen tussen organisaties en kandidaten binnen zorg en welzijn plaatsvinden in een unieke digitale omgeving. Blik samen met ons terug op een mooie tweede editie.

Dat is dan ook wat we dit jaar wilden bereiken: mensen wakker schudden. Vorig jaar riepen we al op om in beweging te komen, dus waar wacht je nu op? Heb je nou nog de knoop niet doorgehakt? Ben je nog steeds aan het tobben? Zit je nou nog op dezelfde plek? Het is tijd om je grenzen te verleggen.

Alle cijfers op een rij

Net zoals vorig jaar konden we in cijfers precies bijhouden hoe geslaagd de online banenmarkt was. En dat was ‘ie zeker, al zeggen we het zelf. Zó geslaagd, om precies te zijn:

  • 1.654 bezoekers
  • 487 aangemaakte job alerts
  • 657 videoweergaven
  • 56 afspraken en informatieaanvragen
  • 23 bewaarde werkgevers

Ook leuk: de online campagne die we hebben gedraaid is bijna 425.000 keer vertoond op onze social media-kanalen! Heb jij ‘m ook voorbij zien komen?

Samen stappen zetten

Een ander leuk hoogtepunt van de banenmarkt 2021 was bijvoorbeeld de livestream met Tommie Niessen, beter bekend als ‘Tommie in de zorg’. En natuurlijk hebben we het zelf ook heel leuk gehad. Het is fantasttisch om te zien hoe mensen met hart voor de zorg samenkomen en samen stappen zetten. We zijn blij en trots dat wij hieraan een bijdrage hebben mogen leveren en we hopen vurig dat er mooie matches tussen zitten. Volgend jaar weer!

De volgende stap

En jij? Ben jij overtuigd dit jaar, of nog steeds niet? Duik nu (verder) in jouw mogelijkheden en verleg je grenzen om alsnog jouw plek in zorg en welzijn te vinden: