Deel dit:

Vanwege het coronavirus kunnen dit jaar de Gezond & Zeker Regiodagen en de Gezond & Zeker Innovatiedag helaas niet doorgaan. Maar de Gezond & Zeker thema’s, zoals fysieke belasting, agressie en werkbalans zijn nu nog relevanter voor zorgprofessionals.

De coronacrisis laat ons zien dat gezond en voldoende zorg-personeel dat met plezier aan het werk gaat van levensbelang is. Daarom stelt Gezond & Zeker in de week van 26 oktober meerdere gratis toegankelijke online trainingen, workshops en webinars beschikbaar voor zorg-professionals. 

Meld je bijvoorbeeld aan voor de meerdaagse training over het overtuigen van je collega’s ‘Oh jee! Hoe krijg ik ze mee??’. Of volg webinars over plafondtilsystemen, haptonomie en ongewenst gedrag. Er is in ieder geval voor ieder wat wils. Meld je aan voor de training die het beste bij jouw wensen en behoeftes pas. Allemaal veilig vanuit thuis of je eigen werkplek.

Ook kom je alles te weten over de mogelijkheden van Sterk in je werk.

Bekijk het programma en meld je direct aan!

Inmiddels stromen de aanmeldingen binnen en zijn al een aantal trainingen helemaal volgeboekt. Zit de training van jouw keuze vol? Geen nood! Alle trainingen worden opgenomen en zijn na afloop nog een week gratis terug te kijken via www.gezondenzekerinnovatiedag.nl.

Programma & aanmelden