Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband: 24-36 uur per week (bespreekbaar)
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Verpleegkundig specialist GGZ
Standplaats: Landgraaf
Opleiding: Afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.364,-- en max. € 5.280,--)
Reageren voor: 21-02-2020
Werving: In- en externe werving 

Past deze functie bij jou?
Het FACT-Team richt zich op patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen waaronder psychotische stoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en/of verslavingsproblematiek. De behandeling is multidisciplinair, flexibel in intensiteit, assertief en outreachend, d.w.z. dat de behandeling plaatsvindt waar de patiënt woont of zich regelmatig bevindt. Dit kan zijn in de eigen woning, een sociaal pension, dagopvang of een beschermde woonvorm. De behandeling kan worden gecombineerd met woonbegeleiding, financiële dienstverlening, sociale participatie, activering en begeleiding bij overige sociaal maatschappelijke problemen. De patiënt wordt toegeleid naar training, opleiding, arbeid of vrijwilligerswerk. Het eigen sociale netwerk wordt zo veel mogelijk bij de behandeling betrokken.

Als verpleegkundig specialist vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je gewend om initiatief te nemen en meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden. Dit is nodig om het zorgproces op deskundige wijze te coördineren en de verantwoordelijkheid te kunnen dragen voor een integraal behandelproces. Je bent voor alle betrokkenen het centrale aanspreekpunt. Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je zowel een richtinggevende als coachende rol binnen het FACT team. Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Ten slotte adviseer je de organisatie over de (door)ontwikkeling en innovatie van de FACT behandelmethodiek.
 

Wij zien graag
Wij zoeken een deskundige BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ met grote affiniteit voor de doelgroep. Je hebt affiniteit met en kennis van het FACT-concept als zorgmodel en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid en flexibiliteit. 

Heb je daarnaast de vaardigheid om met alle disciplines samen te werken en kennis van de sociale kaart? Ben je bereid om te participeren in een rooster van 24-uurs diensten en heb je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden? En tot slot, ben je in het bezit van een eigen auto? We nodigen je van harte uit om te solliciteren!

Lees hier een interview met een van onze verpleegkundig specialisten bij Mondriaan.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

 

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Huub Deckers, (manager bedrijfsvoering), bereikbaar op het nummer: 06-10944051.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.