Vivantes zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Heb jij de durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? En ben jij die bedachtzame pionier die wij zoeken? Dan komen we graag met je in contact.

Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg bij Vivantes sta jij aan het begin van de weg van de behandeldiscipline. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om je eigen rol vorm te geven. Samen met het team (bestaande uit een Verpleegkundige Ouderenzorg, Wijkverpleegkundige en het Zorgteam) zorg jij ervoor dat jouw cliënten de juiste medische en inhoudelijke zorg krijgen die zij nodig hebben én verdienen. Jij bent vasthoudend, maar ook een echte verbinder. Jij bent een bedachtzame pionier.

Zo ziet de functie eruit:
Als Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg zorg jij er - iedere dag weer - voor dat jij van toegevoegde waarde bent. Jij bent namelijk een belangrijke schakel in het zorgproces. Je hebt een aandeel in de regievoering én afstemming van de persoonsgerichte zorg en ondersteuning bij Vivantes. Kwaliteit heb je hoog in het vaandel staan, je bent dan ook continu bezig met dit verbeteren. Zorgpaden, richtlijnen en protocollen schud jij zo uit je mouw.

Buiten het regelen en verbeteren bestaat een deel van je werkzaamheden ook uit klinische zorg. Jij bent de brug tussen de medische en de verpleegkundige discipline. Afhankelijk van jouw passie, affiniteit en expertise is er ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Vivantes staat open voor jouw wensen met betrekking tot doorontwikkeling en persoonlijke groei.

Hier ben jij goed in:
  • Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding tot verpleegkundig specialist op zak.
  • Je beschikt over een geldige BIG-registratie en kunt een geldige V.O.G. overleggen.
  • Je hebt relevante werkervaring in de ouderenzorg, huisartsenzorg, ziekenhuiszorg of iets vergelijkbaars.
  • Heb je ervaring in de ouderenzorg en ervaring met eerstelijnszorg? Dan is dat een pré, maar het is geen vereiste.
  • Jij weet dat de zorg voor onze ouderen op dit moment belangrijker dan ooit is, en draagt hier dan ook graag aan bij.
Dit wordt jouw nieuwe baan, omdat:
  • Vivantes negen woonzorglocaties telt - binnen een straal van 10 kilometer rondom Geleen. Dit betekent dat jij flexibel ingezet kan worden op verschillende locaties.
  • We na een proeftijd van twee maanden direct overstappen op een contract voor onbepaalde tijd, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Het aantal contracturen is bespreekbaar. Onze voorkeur gaat uit naar 32 uur, maar ook 28 uur is een optie.
  • Iedere maand storten we een zak digitaal geld op je rekening. De functie valt in CAO VVT en is ingedeeld in FWG 60 (max € 4.583,96 bruto per maand bij fulltime).
  • Verder leren? Dat kan! Zolang je jouw leidinggevende weet te overtuigen van de relevantie van de opleiding of cursus voor de functie.
Contactpersoon Vivantes
Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, medewerker HRM. Dit kan via 046 411 3500 of b.dezwart@vivantes.nl


Ouder worden doe je samen!
Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.
Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden
Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.

What do you want to do ?
New mail

What do you want to do ?
New mail

What do you want to do ?
New mail

What do you want to do ?
New mail