Vivantes zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg
Ben jij betrokken en professioneel? En heb jij durf en veerkracht om mee te bouwen aan persoonsgerichte zorg? Dan willen wij jou!

Wat bieden wij?
 • Een contract van onbepaalde tijd (na proeftijd van twee maanden).

 • Als Verpleegkundig Specialist is je salaris ingedeeld in FWG 60 (maximaal € 4.583,96 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) conform de actuele cao VVT.

 • Negen woonzorglocaties binnen een straal van 10 kilometer, met elk hun eigen 'couleur lokale'. Je kunt als je dit wenst, in overleg flexibel worden ingezet op verschillende locaties.

 • Het aantal contracturen is bespreekbaar en er zijn mogelijkheden om hier flexibel mee om te gaan.

 • Je krijgt verschillende extraatjes: zoals het meerkeuzesysteem FiscFree waar je verschillende producten of diensten met belastingvoordeel kan aanschaffen en we bieden een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% over je brutoloon.

 • De mogelijkheid bestaat deel te nemen aan training en opleidingen die aansluiten op jouw behoeftes.

Contactpersoon Vivantes

Bij vragen kun je vrijblijvend contact opnemen met Britt de Zwart, medewerker HRM. Dit kan via 046 411 3500 of b.dezwart@vivantes.nlMeer weten?

Kijk ook eens op onze website onder het kopje werken & leren .

De functie

Als Verpleegkundig Specialist in de ouderenzorg heb je een mooie en afwisselende rol. Je bent immers een belangrijke schakel in het zorgproces van de bewoner in onze verpleeghuizen en je hebt een aandeel in de regievoering en afstemming van de persoonsgerichte zorg en ondersteuning bij Vivantes door zowel interne als externe professionals. Daarnaast heb je belangrijke rol in de kwaliteitsverbetering. Kortom, een fantastische functie op een hele bijzondere plek!

Een deel van je werkzaamheden bestaat uit klinische zorg. Hierbij vervul je een brugfunctie tussen de medische en verpleegkundige discipline. Je bent verantwoordelijk voor de medische zorg voor de bewoners. Hierbij begeleid je intensief de bewoner en de eerste contactpersoon.

Naast je klinische werkzaamheden neem jij het team mee in methodisch werken en heb je een aandeel in kwaliteitsverbetering door het ontwikkelen van zorgpaden, richtlijnen en protocollen. Afhankelijk van jouw passie, affiniteit en expertise is er ruimte voor het ontwikkelen van een eigen aandachtsgebied binnen verpleeghuiszorg. We gaan graag met je in gesprek over jouw interesses en staan open voor jouw wensen met betrekking tot doorontwikkeling en persoonlijke groei!

Functie-eisen
 • Je beschikt over het diploma Master Advanced Nursing Practice (MANP).

 • Aanvullende specifieke kennis is vereist van psychogeriatrie, gerontologie en revalidatie.

 • Je beschikt over kennis van specifieke (medische) problematiek van bewoners in een verpleeghuis.

 • Je bent op de hoogte van de organisatie, werkinstructies, protocollen en de functie en doelstellingen van Zorg & Innovatie en je hebt inzicht in de zorgvisie en doelstellingen van Vivantes.

 • Je hebt kennis van en inzicht in de sociale kaart.

 • Je bent BIG geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister College Verpleegkundig Specialisme.
Ouder worden doe je samen!

Vivantes is er voor de (kwetsbare) ouderen in de Westelijke Mijnstreek. Onze voorzieningen en faciliteiten bieden een veilige en prettige woonomgeving die geschikt is om zoveel mogelijk onder eigen regie te kunnen blijven leven, ook indien ouderen geconfronteerd worden met geestelijke en/of lichamelijke beperkingen. Daarbij wonen zij ofwel binnen één van onze verpleeghuizen, ofwel in één van de zorgwoningen naast onze verpleeghuizen.
Onze zorg is altijd persoonsgericht. Onze aandacht is gericht op zorg en ondersteuning, aanvullend op wat de cliënt of bewoner zelf nog kan; alleen of samen met hun naasten. Als dat niet meer kan, nemen we het over. Maar we zijn er altijd op gericht het leven zo aangenaam mogelijk te maken. En om mensen op een waardige en respectvolle manier afscheid te laten nemen van het leven. Dat doen we samen. Alle disciplines en betrokkenen zetten zich hiervoor in en werken hierin samen.

Kernwaarden

Wij geven onze cliënten ruimte om zichzelf te zijn, om hun eigen dag- en leefritme te volgen. Maar we zijn dichtbij als ze ons nodig hebben. We hebben aandacht voor de mens en handelen vanuit respect voor hun (levens)verhaal.