Sevagram zoekt een

Verpleegkundig Specialist

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zoek je een baan met betekenis en wil jij je daarnaast ontwikkelen in je vakgebied? Grijp dan je kans!

Sevagram is voor de vakgroep medische dienst op zoek naar:

Verpleegkundig Specialist (24-36 uur per week)

Als verpleegkundig specialist ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van chronische en revaliderende cliënten. Je werkzaamheden kunnen zowel intra- als extramuraal uitgevoerd worden.

De kern van de functie ligt op het grensgebied van care en cure en is gericht op geïntegreerde verpleegkundig-medische zorg voor de korte en lange termijn. Dit betekent het zelfstandig medisch onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten met een complexe, samengestelde zorgvraag, teneinde behoud en/of herstel van menselijk functioneren te realiseren.

In deze functie heb je een zelfstandige bevoegdheid zoals aangegeven in de wet BlG. Vanuit het werken in deze zelfstandige functie maakt dat jij je betrokken en verantwoordelijk voelt, binnen wettelijke kaders en grenzen van de eigen competentie/ervaringsniveau onder verantwoording van de specialist ouderengeneeskunde.

Zo maak jij het verschil!
Als gedreven en bevlogen verpleegkundig specialist geef je functionele aanwijzingen aan paramedisch en verpleegkundig personeel vanuit medisch en verpleegkundig perspectief. Het werken in een multidisciplinair team zie jij als een meerwaarde voor jouw functie.

Ook heb jij als verpleegkundig specialist ervaring met de juiste gesprekstechnieken en beschik jij over tact en inlevingsvermogen in onder andere conflictsituaties.  In deze functie breng je de aspecten zorg, welzijn en welbevinden in relatie met elkaar. Een glimlach op het gezicht toveren van de bewoners, dat laat jouw zorghart sneller kloppen.

Daarnaast herken jij jezelf in de volgende punten:

  • Kennis van verpleegkunde op hbo-niveau aangevuld met de Masteropleiding Advanced Nursing Practice is vereist;
  • Bekend zijn of affiniteit hebben met het werkveld of de doelgroep;
  • Het coachen van zorgmedewerkers maakt deze functie voor jou nóg aantrekkelijker;
  • Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Waar kun jij op rekenen?

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
  • Salaris conform FWG 65, cao VVT;
  • De uren zijn bespreekbaar, of jij nu 24 uur wilt werken of juist meer;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Met wie kom jij te werken?
Als verpleegkundig specialist ben je onderdeel van de vakgroep medische dienst. Laagdrempelig, bereid zijn elkaar te helpen, kennis delen, vakinhoudelijk en maatschappelijk handelen, professionaliteit, kwaliteit en van elkaar leren. Daar staat de vakgroep voor!

Matchen we?
Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staat Noraly Groenveld, verpleegkundig specialist & vakgroepvoorzitter medische dienst, je graag te woord.

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.