Parc Imstenrade zoekt een

Verpleegkundig specialist

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Verpleegkundig Specialist

28-36 uur per week

Vitalis WoonZorg Groep is de expert in alle fases van de ouderenzorg. We doen dit vanuit het doel dat mensen bij ons gelukkig oud zijn. Dat bereiken is soms een hele kunst. Op 22 locaties verspreid over Eindhoven maken we ons daarom sterk voor onze ambitie: de kunst van gelukkig oud zijn. Bij Vitalis doet iedereen ertoe, iedereen doet mee en iedereen doet zoveel mogelijk zelf. Wij hanteren deze kernwaarden als uitgangspunt voor onze werkwijze. Ze gelden voor iedereen: medewerkers, vrijwilligers en bewoners.

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je maakt als Verpleegkundig Specialist deel uit van een vakgroep die bestaat uit zo'n 20 bevlogen Verpleegkundig specialisten, ANIOS, AIOS en Specialisten Ouderengeneeskunde. Je werkt nauw samen met 3 directe collega's. In dit laagdrempelige team hebben wij collegialiteit hoog in het vaandel staan. Je telt bij ons mee! Niet alleen als het gaat om het uitoefenen van je vak maar ook als persoon vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt. Als Verpleegkundig Specialist ben je werkzaam op één van onze 3 hoofdlocaties. In 2017 zijn we vanuit de Radboud universiteit te Nijmegen verkozen tot de beste Coschap ouderengeneeskunde. Onze ambitie is om door te groeien tot het beste opleidingshuis van Nederland!

Wat ga je precies doen?

Als Verpleegkundig Specialist binnen Vitalis heb je een breed werkveld. Je dag begint over het algemeen met het zien van cliënten op hun kamer, dit kan zijn naar aanleiding van een melding van de Verpleegkundige of naar aanleiding van een melding van één van de doktersassistenten. Je observeert cliënten, voert gesprekken met ze, stelt diagnoses en onderzoekt de cliënten. Samen met de Specialist Ouderenzorg, die als supervisor optreedt, staaf je de diagnose en kom je tot een behandelplan. De afspraken en het behandelplan bespreek je vervolgens met de verpleegkundige, de cliënt én zijn of haar familie. Je spreekt een behandelingstermijn af en evalueert tussentijds en zorgt voor een opvolging of wijziging van de behandeling waar nodig. Als Verpleegkundig Specialist kan je je binnen Vitalis verder specialiseren binnen PG, Somatiek, Revalidatie en/of GP. Je bent bereid om de ANW diensten mee te draaien in het team.

Wat neem jij mee?

Uiteraard zoeken we een collega die aan een aantal "harde" criteria voldoet. Zo dien je de opleiding tot Verpleegkundig Specialist te hebben afgerond en minimaal 2 jaar praktijkervaring te hebben opgedaan binnen een verpleeghuisomgeving. Wanneer je ervaring hebt opgedaan met de GGZ doelgroepen dan spreekt ons dat zeer aan. Net zo belangrijk vinden wij het dat je je thuis voelt in een sterk coachende omgeving waarin je ook open staat om door collega's gecoacht te worden en waar je jezelf als VS'er verder wilt ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Je maakt deel uit van een zelf organiserend team, waar veel ruimte is voor je eigen inbreng en jouw mening wordt gewaardeerd
  • Een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt. Nieuwsgierig naar wat we doen? Klik dan door via onze website https://www.vitalisgroep.nl/over-vitalis/duurzaamheid
  • Ruim aanbod voor het volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis Academie of extern
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand)
  • De functie van Verpleegkundig Specialist is ingeschaald in FWG 60 (min. € 3.399,01 en max. € 5.045,55 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek).
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie graag via onze 'Solliciteer direct'-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-10475176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.