Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist bij PsyQ behandelprogramma ADHD/ Autisme

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 24-36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Verpleegkundig specialist
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register
Salaris: Afhankelijk van opleiding, werkervaring en taken vindt inschaling plaats in functiegroep 65 (minimaal € 3.364,-- en maximaal € 5.439,-- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)|
Reageren voor: 18-01-2021
Werving: In- en externe werving

Ben jij een verpleegkundig specialist met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek, waarin je jouw vakmanschap op het gebied van medische en psychiatrisch verpleegkundige zorg kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van ADHD/ ASS? Ben jij voor een deel van je uren bereid om met ons de stap te maken naar de wijk/De Nieuwe GGZ? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij zijn op zoek naar een zelfstandige, flexibele verpleegkundig specialist GGZ. Werkervaring is een pré maar ook kandidaten die recent de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ afgerond hebben, nodigen we van harte uit om te solliciteren.

Jouw werkzaamheden
Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar binnen behandeltrajecten en daarmee verantwoordelijk voor de diagnose en het behandelplan van de patiënt. Je draagt zorg voor het voorschrijven van afgesproken medicatie en volgt deze op.

Daarnaast:
  • Heb je een begeleidende rol naar collega professionals en ben je als expert bezig met het zorgbeleid en innovatie;
  • Kun je gevraagd worden bij te dragen aan het opleiden van verpleegkundig specialisten binnen PsyQ, in de vorm van werkbegeleider en/of supervisor;
  • Ben je een belangrijke vraagbaak voor de multidisciplinaire teams;
  • Werk je mee aan het ontwikkelen van een professioneel werk- en behandelklimaat;
  • Heb je zorg voor inhoudelijk beleid binnen de instelling en de ontwikkelingen hierbinnen;
  • Draag je het belang uit van diagnostiek en behandeling in het algemeen;
  • Heb je een belangrijke bijdrage binnen de VS-vakgroep.

Dit neem je mee
• Je bent in staat om soepel contact te leggen met en aan te sluiten op de belevingswereld van patiënten;
  • Je kunt omgaan met weerstand en tegenstellingen;
  • Je bent in staat om je eigen grenzen aan te geven en flexibel en transparant te zijn in eigen handelen;
  • Je hebt een flexibele werkhouding met oog voor de complexiteit van de patiëntenpopulatie, het samenwerken met collega's en het inzetbaar zijn voor de diverse afdelingen.

Wat wij jou bieden
Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ. Voor de verpleegkundig specialist bestaat er een jaarlijks budget ten behoeve van herregistratie-eisen. Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Wie zijn wij?
PsyQ , is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan en biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. We zijn ambitieus als het gaat om diagnostiek en behandeling van ADHD en ASS. Dankzij deze mentaliteit hebben wij meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Met het behandelprogramma ADHD/ ASS onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit. De medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op onze werkenbijmondriaan pagina.

Is je interesse gewekt?
Wil je meer weten, neem dan contact op met Benjamin Richartz, manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13780673 en/of met Peter Vervoort, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-13776827.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.