Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 24-36 uur per week
Kernfunctie: Verpleegkundig specialist GGZ
Standplaats: Heerlen en Maastricht
Opleiding: Afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.465,-- en max. € 5.439,--)
Reageren voor: 09-06-2021
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Binnen onze kliniek Volwassenzorg behandelen we patiënten met een psychiatrische stoornis waarbij ambulante zorg (tijdelijk) niet langer toereikend is. Hierin hebben we de mogelijkheid om patiënten op te nemen op verschillende afdelingen zoals High Intensive Care, Medium Care, open opname afdeling voor kortdurende opnames en afdelingen voor langdurigere behandeling (open en gesloten).

Het multidisciplinaire behandelteam binnen de kliniek werkt intensief samen om de behandeling van de patiënt optimaal vorm te geven. Daarnaast wordt van het behandelteam verwacht dat ze een actieve rol hebben in het implementeren van onze missie en visie binnen een prettig werkklimaat en met transparante werkprocessen.

Voor onze open opnameafdelingen zoeken we een verpleegkundig specialist die, samen met een psychiater, de regie kan voeren over de opnames aldaar. Verwijzers zijn ambulant behandelaren, maar ook kunnen patiënten worden aangemeld vanuit andere afdelingen. Doel is om ervoor te zorgen dat patiënten weer regie hebben over het eigen leven en ambulante zorg weer opnieuw kan worden opgestart.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken een deskundige BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ met een passie voor klinisch werk. Als verpleegkundig specialist ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Daarnaast verzorg je de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten GGZ i.o. die binnen het behandelteam kliniek werkzaam zijn.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Heb je interesse in deze functie binnen onze kliniek volwassenzorg of wil je meer weten, neem dan gerust contact met Miranda vd Boogaard, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-20368773.

Heb je interesse, stuur dan je sollicitatie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.