De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

 

Ouderengeneeskunde is een vak dat nog volop in ontwikkeling is en dat maakt het juist zo interessant! Heb jij passie voor je vak en wil je met jouw kennis van de GGZ pionieren in een nieuwe functie en een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor jouw cliënten? Ons hechte team ontvangt je met open armen.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist GGZ maak je deel uit van de sector Expertise van De Zorggroep. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. Voor hen ga jij het verschil maken!

Als Verpleegkundig Specialist ben je regiebehandelaar en verleen je geïntegreerde verpleegkundige zorg aan onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal cliënten binnen onze specialistische doelgroepen m.n.  in de regio Roermond en werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde. Ook in de rest van Noord- en Midden-Limburg verleen je ondersteuning op het gebied van GGZ.

Meedenken op psychologisch vlak? Jij draait je hand er niet voor om! Verder zorg je voor een optimale afstemming tussen de verschillende behandelaren die bij de zorg betrokken zijn. Je werkt daarbij ook nauw samen met de collega’s van de vakgroep psychologie en voert consulten en observaties uit bij zorgteams met patiënten met psychiatrische ziektebeelden. Werken in een multidisciplinaire setting, daar krijg je energie van! Zie je mogelijkheden tot verbetering of innovatie van de medische en verpleegkundige zorgverlening? Dan neem jij het initiatief en lever je een bijdrage aan het realiseren van deze nieuwe ontwikkeling.

Hoe wij zorgen voor jou
Als Verpleegkundig Specialist GGZ krijg je binnen De Zorggroep de ruimte om jezelf, én jouw vak verder te ontwikkelen. Jouw specialisatie is nieuw en hard nodig, je gaat dus volop aan de slag met verschillende (door)ontwikkelingen! Bij De Zorggroep krijg je de kans om de diepte in te gaan in samenwerking met de Specialist Ouderengeneeskunde. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt en maakt daarnaast deel uit van een klein en hecht team waarin collega’s elkaar als gelijkwaardig beschouwen. Met jouw werk maak je impact; je bouwt een band op met cliënten en hun familie en kunt zorg op maat leveren, dat wordt gewaardeerd!

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Wij bieden een functie voor de duur van een jaar en bij gebleken geschiktheid is er een mogelijkheid tot verlenging. Je gaat aan de slag in een nieuwe functie binnen De Zorggroep, en krijgt de kans om jouw functie mee op te zetten binnen de organisatie! De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24 tot 36 uur per week en als Verpleegkundig Specialist GGZ word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 65 (maximaal €5.752,21 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur). Uiteraard wordt je gefaciliteerd in het behalen van voldoende punten voor je BIG herregistratie.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld verdere verdieping in PG of gerontopsychiatrie)
- collectieve (zorg)verzekeringen
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
- vakantiegeld van 8%
- eindejaarsuitkering van 8,33%

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval enthousiast! Je vindt het fijn om zélf te denken terwijl er nog niet veel wetenschappelijke houvast en protocollen zijn en waardeert de focus op kwaliteit van leven. Hierin ben je, waar nodig, analytisch maar ook creatief; in acute situaties sta je er en doe je dat wat het beste is voor de cliënt. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en communiceer je op prettige wijze. Je krijgt energie van samenwerken in multidisciplinaire teams en de kleinschaligheid binnen de organisatie spreekt je aan. Verder word je enthousiast van het toepassen van jouw GGZ specialisatie binnen de ouderenzorg, want hierin ga je pionieren. We hebben mooie kansen liggen op het gebied van psychogeriatrie, gerontopsychiatrie en de ontwikkeling van PG+!

Verder belangrijk:
- Je bent een gediplomeerd Verpleegkundig Specialist (MANP) met afstudeerrichting GGZ
- Je hebt affiniteit met ouderengeneeskunde en de motivatie om hier meer over te leren
- Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist

Enthousiast geworden?
We leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog een aantal vragen over werken als Verpleegkundig Specialist GGZ binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.