Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze open opname afdelingen (Kliniek Volwassenen, Heerlen en Maastricht), zoeken wij een verpleegkundig specialist GGZ (24-36 uur p.w.). Ben jij die enthousiaste, deskundige en ondernemende collega die wij zoeken? Heb jij affiniteit met de doelgroep en een passie voor klinisch werk? Dan maken we graag kennis met jou!

Past deze functie bij jou?
Binnen onze kliniek Volwassenzorg behandelen we patiënten met een psychiatrische stoornis waarbij ambulante zorg (tijdelijk) niet langer toereikend is. Hierin hebben we de mogelijkheid om patiënten op te nemen op verschillende afdelingen zoals High Intensive Care, Medium Care, open opname afdeling voor kortdurende opnames en afdelingen voor langdurigere behandeling (open en gesloten). Het multidisciplinaire behandelteam binnen de kliniek werkt intensief samen om de behandeling van de patiënt optimaal vorm te geven. Daarnaast wordt van het behandelteam verwacht dat ze een actieve rol hebben in het implementeren van onze missie en visie binnen een prettig werkklimaat en met transparante werkprocessen.

Als verpleegkundig specialist voer je samen met een psychiater de regie over de opnames bij onze open opnameafdelingen. Verwijzers zijn ambulant behandelaren, maar ook kunnen patiënten worden aangemeld vanuit andere afdelingen. Doel is om ervoor te zorgen dat patiënten weer regie hebben over het eigen leven en ambulante zorg weer opnieuw kan worden opgestart.

Wat ga je doen?
  • Je bent op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team;
  • Daarnaast verzorg je de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten GGZ i.o. die binnen het behandelteam kliniek werkzaam zijn.

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register;
  • Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is;
  • Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren.

Wat wij bieden
Wij bieden jou uitdagend werk in een professionele en prettige werkomgeving. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, vakinhoudelijke verdieping en beleidsmatige taken. Mondriaan biedt diverse mogelijkheden voor het volgen van scholing, ook ten behoeve van de accreditatie.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.538,00,-- en maximaal € 5.553,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundig specialist GGZ. Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Voor de verpleegkundig specialist bestaat er een jaarlijks budget ten behoeve van herregistratie-eisen;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op onze werkenbijmondriaan pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Youri Cobben, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-43555968 en/of met Miranda vd Boogaard, RVE manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-20368773.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.