Mutsaersstichting zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ

Dienstverband

28 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting, compleet in jeugdzorg, is een fullservice centrum actief op de gebieden jeugdhulpverlening en GGZ en welzijn en onderwijs. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en werken multidisciplinair vanuit een systemisch en vraaggericht perspectief.

Vanuit onze missie “geen kind op straat, geen gezin in de steek” bieden we cliënten en hun omgeving grip en perspectief op hun toekomst. Wij leren jongeren en volwassenen hun eigen plaats in de samenleving (weer) in te nemen.  Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

Momenteel zijn we op zoek naar een:

               

Verpleegkundig Specialist GGZ

(praktijk)opleider vios

28 - 36 uur per week

 

Werk jij als Verpleegkundig Specialist GGZ graag in een dynamische en hoog complexe omgeving, waarbij je continu wordt uitgedaagd om alle kennis op het snijvlak van het verpleegkundig specialisme binnen de  geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg toe te passen? Zie jij een complex cliëntprobleem als een  uitdaging en sta je open voor innovatie en zorg implementaties? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren!

Je komt te werken in een zelf-organiserend team binnen een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en diverse opleidingsmogelijkheden.

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben jij regiebehandelaar en (mede)verantwoordelijk voor het behandeltraject welke je samen met de jeugdige en ouders uitzet. Je werkt zelfstandig en nauw samen met je collega’s vanuit een multidisciplinair team.

Voor zowel onze ambulante teams alsmede de kliniek zijn we op zoek naar een  Verpleegkundig Specialist GGZ  met passie voor werken in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.  Je hebt te maken met een zeer diverse doelgroep, waarin meerdere problemen tegelijkertijd en op verschillende terreinen mogelijk zijn.

Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en vervult een coördinerende rol in het behandeltraject rondom de toegewezen cliënt. Je zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Als behandelaar maak je optimaal gebruik van je bevoegdheden en bekwaamheden voor een optimale zorg rondom de jongere.

Je vindt het prettig om je kennis te delen met collega’s en draagt graag op een natuurlijke manier bij aan de ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg. Aan Verpleegkundigen in opleiding tot Specialist  heb je een nadrukkelijke rol in het opleiden. Daarnaast zijn er  mogelijkheden om  te participeren in beleid, opleidingen en trainingen, naast de directe cliëntenzorg.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en oplossingsgerichte collega die ons team komt versterken.

Het is van belang dat je bent opgeleid tot Verpleegkundig Specialist GGZ met bij voorkeur aanvullende relevante werkervaring.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent een echte teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in multidisciplinair verband en zoekt actief de samenwerking op.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie. 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65.

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Meer informatie of direct solliciteren?

Direct solliciteren? Solliciteer dan via onderstaande link:

Verpleegkundig Specialist GGZ / (praktijk)opleider vios - Werken bij Mutsaers (mutsaersstichting.nl)

Bel dan gerust met Marjan Engels, HR Business Partner, 06-82845932 of met Roel Salden,  VS-GGZ en praktijkopleider, 06-20375765.