Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband: 24-36 uur per week
Kernfunctie: verpleegkundig specialist GGZ
Standplaats: Heerlen
Opleiding: Afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.364,-- en max. € 5.280,--)
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?

Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek, behandeling en zorg aan ouderen met ernstig psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op onze locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode in Heerlen. Ook beschikken we over een voorziening voor beschermd wonen in Landgraaf. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de beste behandeling en zorg aan onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel en dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Familie en naasten worden tevens betrokken bij de zorg. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Top Klinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met Persoonlijkheidsstoornissen noemen.

Voor de kliniek Wijerode zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ. Als verpleegkundig specialist GGZ maak je onderdeel uit van een fijn team waarin collega`s elkaar steunen en gaan voor de beste zorg. In deze uitdagende werkomgeving krijg je de gelegenheid om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Jouw kwaliteiten

Wij zoeken een deskundige BIG geregistreerde verpleegkundig specialist GGZ met grote affiniteit voor de doelgroep ouderen. Als verpleegkundig specialist ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je initieert en regisseert als regiebehandelaar individuele behandelingen en stemt dit af binnen een multidisciplinair team. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Je bent een inspirator die kan overtuigen en enthousiasmeren. Daarnaast verzorg je de werkbegeleiding van de verpleegkundig specialisten GGZ i.o. die binnen het behandelteam kliniek werkzaam zijn.

Lees hier een interview met een van onze verpleegkundig specialisten bij Mondriaan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.
Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.
De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendie van Wijk, (VS-GGZ en manager zorg), of met Marianne Brans (RVE manager kliniek Ouderen) bereikbaar op het nummer: 088-5066363.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:
“direct solliciteren”

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen en een afschrift van het BIG-register. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.