Mutsaersstichting zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGZ

Dienstverband

32-36 uur

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren en hun verzorgers  die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke  opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.

Momenteel zijn we op zoek naar een:

Verpleegkundig Specialist GGZ

32  uur per week (in overleg meer of minder mogelijk)

Werk jij als Verpleegkundig Specialist GGZ graag in een dynamische en hoog complexe omgeving, waarbij je continu wordt uitgedaagd om alle kennis op het snijvlak van het verpleegkundig specialisme binnen de  geestelijke gezondheidszorg en jeugdzorg toe te passen?
Zie jij een complex patiëntprobleem als een  uitdaging en sta je open voor innovatie en zorg implementaties?

Dan nodigen we jou uit om te solliciteren !

Je komt te werken in een zelf organiserend team binnen een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en diverse opleidingsmogelijkheden.

 

Wat ga je doen?

Als Verpleegkundig Specialist GGZ ben jij regiebehandelaar en (mede)verantwoordelijk voor het gehele behandeltraject welke je samen met de jeugdige en ouders uitzet. Je werkt zelfstandig en nauw samen met je collega’s vanuit een multidisciplinair team.

Voor zowel onze ambulante teams alsmede de kliniek zijn we op zoek naar een  Verpleegkundig Specialist GGZ  met passie voor werken in de Kinder- en Jeugd Psychiatrie.  Je hebt te maken met een zeer diverse doelgroep, waarin meerdere problemen tegelijkertijd en op verschillende terreinen mogelijk zijn.

Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en vervult een coördinerende rol in het behandeltraject rondom de toegewezen cliënt. Je zorgt voor continuïteit en verbetering van de behandeling. Als behandelaar maak je gebruik van je bevoegdheden en bekwaamheden voor een optimale zorg rondom de jongere.

Je vindt het prettig om je kennis te delen met collega’s en draagt graag op een natuurlijke manier bij aan de ontwikkeling van de kwaliteit van de zorg.

Aan behandelaren die geen regiebehandelaar zijn geef je werkbegeleiding en supervisie.

Daarnaast zijn er  mogelijkheden om  te participeren in beleid, opleidingen en trainingen, naast de directe cliëntenzorg.

 

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste en oplossingsgerichte collega die ons team komt versterken.

Het is van belang dat je bent opgeleid tot Verpleegkundig Specialist GGZ en een BIG registratie hebt,  met bij voorkeur aanvullende relevante werkervaring.

Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent een echte teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Je werkt graag in multidisciplinair verband en zoekt actief de samenwerking op.

Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en geldige BIG registratie.  

 

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 65.

Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Wil je meer weten?

Heb je vragen neem dan contact op met Marjan Engels, HRD Business Partner (06-82845932).

 

Meteen solliciteren?

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 20-07 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.

De reactietermijn voor deze vacature sluit op 26 april 2020.