Mondriaan zoekt een

Verpleegkundig specialist GGZ bij Ouderenpsychiatrie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze kliniek Wijerode zoeken wij een VS-GGZ (24-32 uur p.w.). Heb je een patiëntgerichte houding, zie je uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld? Heb je een coachende houding maar weet je ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw team? Dat staat voor je klaar. Iedereen kan zichzelf zijn binnen het team. Je collega’s zijn deskundig, hardwerkend, open en begripvol.

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderenpsychiatrie biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op de locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode te Heerlen. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de meest optimale behandeling en zorg voor onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Ook betrekken we familie en naasten actief bij onze zorgverlening. Mondriaan Ouderenpsychiatrie mag zich door het behalen van het predicaat Topklinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen noemen (TCOP). Onderzoek, opleiden en innovatie zijn onze herkenbare pijlers en drijfveren.

Wat ga je doen?
  • Je ben je op de eerste plaats verantwoordelijk voor de directe patiëntenzorg. Je hebt de rol van regiebehandelaar, je bent ondernemend, werkt zelfstandig én in teamverband;
  • Je levert een bijdrage aan inhoudelijke innovaties en draagt je kwaliteiten zowel intern als extern uit;
  • Ook het geven van onderwijs, het opleiden van verpleegkundig specialisten GGZ (VioS) en mede vormgeven van inhoudelijke innovatie en vernieuwing maken deel uit van je takenpakket;
  • Voor Ambulant Maastricht zoeken we een verpleegkundig specialist die naast patiëntenzorg interesse heeft in het opzetten en verbeteren van de medicatiepoli.

Dit neem je mee
  • Afgeronde opleiding Verpleegkundig specialist GGZ, geregistreerd in het Specialisten Register (VSR) en in het BIG-register;
  • Je kunt omgaan met crisissituaties, weerstand en dilemma’s;
  • Je bent open in je communicatie en reflecteert op eigen handelen;
  • Je hebt een flexibele en prettige werkhouding, bent collegiaal en hebt oog voor de complexiteit van de patiëntenpopulatie en de zorg in brede zin;
  • Je draagt actief bij aan innovatie en inhoudelijke beleidsontwikkelingen;
  • Als regiebehandelaar bewaak je het overzicht en geef je sturing aan behandelprocessen.

Wat wij bieden
Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.468,-- en maximaal €5.848,-- (FWG 65 – CAO GGZ, kernfunctie verpleegkundig specialist GGZ. Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
Verder kun je als medewerker bij Mondriaan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever.

Wij zijn Mondriaan
Wij zijn er voor alle Zuid-Limburgers. Samen met een breed netwerk, werken we aan een mentaal gezondere samenleving. We bieden preventie, ondersteuning, begeleiding en behandeling. Zoveel mogelijk in de eigen omgeving. Hiermee vergroten we de mentale veerkracht en weerbaarheid van de mensen die onze hulp vragen. We innoveren onze zorgverlening, investeren in onze professionele ontwikkeling en delen onze kennis en kunde. Meer informatie vind je op de Mondriaan website.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Laheij, manager zorg/ klinisch psycholoog of Bea Vanderschuren, RVE-manager, bereikbaar via secretariaat Ouderen: 088-5066445.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.