Zuyderland zoekt een

Verpleegkundig Specialist GGz Kliniek

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Zoek je een leuke, uitdagende baan als Verpleegkundig Specialist binnen een GGz-afdeling waar het behandelen van acute ziektebeelden gepaard gaat met de focus op herstel?

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundig specialist binnen onze Klinische setting met als aandachtsgebied de Medium Care Unit, onderdeel van de resultaatgroep Acuut & Intensief van RVE 7 GGZ.

Wat ga je doen?

De VS-GGz wordt ingezet bij doelgroepen met complexe psychische problematiek en is vanuit verpleegkundig perspectief gericht op de behandeling van de ziekte, herstel, preventie en rehabilitatie binnen een multidisciplinaire context. Het multidisciplinair team bestaat altijd uit een psychiater, een klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, verpleegkundigen, arts-assistenten en/of maatschappelijk werkers, en een activeringstherapeut. Daarnaast werk je samen met ervaringsdeskundigen, ambulant behandelaars van Zuyderland GGZ en op indicatie met de specialisten vanuit de AGz (Algemene Gezondheid Zorg).

Als verpleegkundig specialist GGZ binnen de Medium Care zien we je graag als eigenstandige specialist. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van de unit, behandelprogramma’s en specifiek de verankering van het verpleegkundig domein.

Je voert regie over het totale zorgproces van de patiënt. Hierbij is samenwerking met de ambulante verwijzer van essentieel belang, aangezien de klinische behandeling naadloos aan moet sluiten op de ambulante behandeling. Ook werk je nauw samen met je collega verpleegkundig specialisten en de naastgelegen HIC (High & Intensive Care) unit.

Wie ben jij?

 • Je bent een afgestudeerd verpleegkundig specialist GGz en BIG-geregistreerd;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met patiënten met complexe psychiatrische problematiek;
 • Je werkt patiëntgericht met goede communicatieve en sociale vaardigheden; je bent goed in staat je eigen visie te verwoorden en positie in te nemen;
 • Je hebt een enthousiaste, actieve, flexibele, positief kritische en innovatieve instelling;
 • De functie vraagt om zelfstandigheid, eigenaarschap. Je vindt het leuk om vorm te geven aan de inhoud van de functie, visie te ontwikkelen en multidisciplinair samen te werken;
 • Je levert graag een bijdrage aan zorg-innovatie en (door-) ontwikkeling van het behandelaanbod t.b.v. onze patiëntenpopulatie, waarbij je flexibel kunt schakelen tussen verschillende (gangbare) methoden en perspectieven.
 • Je bent bekend met de WvGGz.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • Een arbeidsovereenkomst met Zuyderland Medisch Centrum voor 36 uur per week, minder uren is bespreekbaar;
 • Werken in een prettige omgeving, met een enthousiast team;
 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ;
 • De functie is ingeschaald in FWG 65.

Interesse?

Inlichtingen over deze functie worden verstrekt door Claudia Beyrus (via tel. 06 82004456) of Tom Urlings (via tel. 06 53263547). Beiden zijn teamleiders Acuut & Intensief.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.