Zuyderland zoekt een

Verpleegkundig Specialist in opleiding (ouderenzorg)

Dienstverband

36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt Sittard Beek

Werkvelden

Ouderenzorg

Binnen de dynamische wereld van de ouderenzorg stellen wij ons als doel de cliënt in staat te stellen zo veel mogelijk zijn eigen leven te leiden, door middel van excellente zorg uitgevoerd met passie, aandacht en betrokkenheid. Dit doen wij in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere locaties van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op Geronto-Revalidatie, Psychogeriatrie (groot-en kleinschalig), Somatiek, Eerstelijnsverblijf, Hospicezorg, Dagvoorzieningen, Extramurale zorg en Specifieke doelgroepen.

Wij zijn op dit moment op zoek naar een Verpleegkundig Specialist in opleiding die interesse heeft in de ouderenzorg. Als verpleegkundige in opleiding tot specialist binnen Zuyderland Care kan je aandachtsgebied liggen op de focus op herstel naar huis, wonen met behandeling en welzijn of palliatieve zorg. Na het afronden van de opleiding wordt er samen met jou gekeken naar het best passende aandachtsgebied.

Wat ga je doen?
Ouderengeneeskunde is binnen Zuyderland Care een enthousiast specialisme dat volop in beweging is. Op meerdere locaties binnen de Westelijke Mijnstreek richten wij ons op begeleiding en behandeling van kwetsbare cliënten met complexe en samengestelde zorgvragen. Hierbij ondersteunen en begeleiden wij eveneens het sociale netwerk rondom de cliënt.

Als verpleegkundig specialist (VS) verricht je werkzaamheden op het grensvlak van het medische- en verpleegkundige domein. Je bent in staat tot zelfstandig onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en begeleiden van cliënten binnen het deelgebied van de ouderengeneeskunde. Tevens draag je bij aan kwaliteitsbeleid en deskundigheidbevordering, ontwikkelen van multidisciplinaire behandel -en zorgprotocollen.

De VS is werkzaam binnen de medische vakgroep, in een team met o.a. specialisten ouderengeneeskunde, artsen in opleiding, basisartsen en verpleegkundig specialisten. Daarnaast ben je in staat om andere disciplines te consulteren of correct naar hen te verwijzen.

De opleiding Master Advanced Nursing Practice start op september 2022 en duurt 2 jaar. Je krijgt een arbeidscontract van 36 uur waarbinnen je ook de opleiding gaat doen. Je gaat deze tweejarige duale master opleiding volgen aan Zuyd hogeschool en ontvangt vanuit je werkplek ondersteuning in je leertraject van een ervaren Verpleegkundig specialist waar je intensief mee samenwerkt. Je gaat werken en leren in een multidisciplinair team waarin een veilig en uitdagend leerklimaat gerealiseerd is. 

Wie ben jij?

Als Verpleegkundig Specialist in opleiding beschik je over:

  • Een BIG-registratie als HBO Verpleegkundige.
  • Minimaal 2 jaar opgedane kennis en werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige in hoog complexe verpleegkundige zorg.
  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg.
  • Je hebt kennis van multidisciplinaire zorgprocessen en inzicht in de problematiek en zorgbehoefte van de cliëntenpopulatie en hun naasten of bent bereid dit te leren
  • Je bent enthousiast en durft voorop te lopen in een dynamische omgeving, je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en neemt daarin ook initiatieven samen met je team.
  • Je bent communicatief vaardig in de contacten met cliënten, mantelzorgers, (zorg)collega’s en partners in het netwerk. Daarnaast ben je in staat om snel te kunnen schakelen en te handelen en ben je empathisch, doortastend, integer en collegiaal.

Wat bieden wij?

  • Bij het volgen van de Master Advanced Nursing Practice een plaatsing voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vaste aanstelling bij diplomering.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 36 uur.
  • Het salaris is conform FWG 50-55. Na diplomering in de dan geldende FWG functiegroep.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen.

Interesse?

Informatie kan worden ingewonnen vanaf 7 juni bij Henry Dols, Unitmanager Behandeldienst Zorgcentra (06-23251363) of vanaf 9 juni bij Verpleegkundig Specialist Ina Schutgens (046-4783344).

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.