Zuyderland zoekt een

Verpleegkundig specialist Longoncologie

Dienstverband

De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Sittard – Geleen

Werkvelden

Ziekenhuizen

Interesse in een functie als verpleegkundig specialist binnen het specialisme Longoncologie? Kom dan snel ons team versterken!

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist zorg je op de locatie Sittard-Geleen voor kwaliteit en veiligheid én continuïteit voor de longpatiënten welke een systemische behandeling ondergaan.

Jouw werkzaamheden:

 • Vast aanspreekpunt in dag uren/werkdagen voor patiënten met een systeembehandeling conform verplichting uit SONCOS.
 • Begeleiding van patiënten op de klinische longoncologie afdeling (kwaliteit en continuïteit).
 • Zien van mensen op dagverpleging afhankelijk behoefte.


Wie ben jij?

 • Je bent iemand die zich vastbijt in de boeiende materie rondom longoncologie. De kar trekken en alle zorgverleners rondom de patiënt met elkaar verbinden met als doel de allerbeste patiëntenzorg te bereiken, dát is jouw grootste kwaliteit en wat je ook het liefste doet. Oprechte aandacht voor de patiënt en begrip tonen voor de persoonlijke situatie en tegelijk ook professioneel communiceren met vakgenoten, zijn vaardigheden die passen bij jouw persoonlijkheid en karakter. Net als jouw ambitie en voortvarendheid om onze zorg en de zorgprofessionals die hierin werken naar een nóg hoger niveau te brengen.
 • Je hebt de Masteropleiding Advanced Nursing Practice afgerond en bent geregistreerd in het Verpleegkundig Specialisten Register; als je nog bezig bent met de opleiding tot VS adviseren we je ook te schrijven. 
 • Relevante werkervaring binnen longoncologie is een pré.
 • Een afgeronde opleiding tot gespecialiseerd verpleegkundige longoncologie is een pré.
 • Je beschikt naast de noodzakelijke sociale en communicatieve vaardigheden tevens over daadkracht, servicegerichtheid, flexibiliteit en een zelfstandige manier van werken. Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
 • Je bent een teamspeler en weet tactisch om te gaan met de verschillende belangen binnen een team of organisatie.
 

 

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen;
 • De functie verpleegkundig specialist is ingeschaald in FWG 60.
 • De arbeidsduur bedraagt 36 uur per week.


Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Scheyvens, afdelingshoofd poli Longgeneeskunde, 06-10455718.


 Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.


Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier. Je vindt de vacature op Intranet, klik voor Huisnet Zuyderland, tabblad Personeel, klik vervolgens op Vacatures of op Internet via www.zuyderland.nl/internevacatures