MET ggz zoekt een

Verpleegkundig Specialist - Stemming

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Ben jij een Verpleegkundig Specialist en heb je affiniteit met de doelgroep volwassenen en de stemmingsstoornissen? Dan heet het team Volwassenenzorg Maastricht van MET ggz je van harte welkom! Onze cliënten hebben te maken met ernstige psychiatrische aandoeningen. Jij zorgt ervoor dat zij zowel de juiste medische als psychiatrische behandeling krijgen. Je bent een expert op het gebied van multi-complexe problematiek en in geval van crisis weet jij wat er moet gebeuren. Je bent een onmisbare schakel in het multidisciplinaire team.

Wie wij zijn
Bij MET ggz begeleiden en behandelen we mensen met psychische klachten. Dat doen we in heel Limburg en een deel van Zuidoost-Brabant. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als hun naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning. We hebben het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van begeleiding en behandeling. Samen met de cliënt, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste weg naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. Met aandacht, met vertrouwen, met elkaar!

Team Stemming Maastricht: 
Wij zijn een dynamisch en betrokken team waar we kunnen leren van elkaars expertise. Op deze wijze waarborgen wij zowel de zorgcontinuïteit als de zorgkwaliteit en daardoor behalen we samen mooie resultaten. In dit team kun je bouwen en vertrouwen op je collega’s wat bijdraagt aan een gezonde werksfeer.

Regio Zuid is volop in ontwikkeling, waarbij MET ggz op zoek is naar nieuwe en creatieve ideeën, maar ook naar jouw expertise in jouw specialisme en hoe MET ggz deze ontwikkelingen kan realiseren. We zoeken mensen die samen met het bestaande team willen bouwen aan een sterke positie in de regio voor MET ggz. Wil je samen met je collega’s de schouders eronder zetten; de organisatie weer laat bloeien en groeien?

Wat je gaat doen

 • Als Verpleegkundig Specialist ben je een belangrijke schakel binnen het multidisciplinaire team;
 • Je verleent zelfstandig en autonoom complexe zorg aan mensen met ernstige of complexe psychiatrische aandoeningen in een specialistisch en multidisciplinair samengesteld team;
 • Binnen MET ggz heb je een coachende rol en bied je scholing, consultatie en ondersteuning aan netwerkpartners;
 • Je voert screenings- en intakeonderzoeken uit binnen wettelijke kaders als regiebehandelaar en levert een bijdrage aan diagnostisch onderzoek;
 • Je coördineert het intakeproces en behandelbeleid en ondersteunt collega’s;
 • Je signaleert psychopathologie en somatische ziektebeelden in relatie tot het psychisch functioneren van de cliënt en stelt indicaties en diagnoses voor behandeling of begeleiding voor, ter toetsing in het multidisciplinair team;
 • Je voert als primair  behandelaar complexe vastgestelde behandelplannen uit;
 • Je coördineert de zorg rondom de cliënt en zijn of haar systeem in complexe situaties, waarbij meerdere hulpverleners moeten worden ingeschakeld, participeert in diens netwerk, bewaakt de kwaliteit en de continuïteit van de zorg;
 • Je voert crisisinterventies zelfstandig uit;
 • Je participeert in de crisisdienst als voorwacht;
 • Je verleent (methodische) consultatie en coaching;
 • Je initieert en organiseert projectmatige innovatieprojecten.

Wie jij bent

 • Je bent een hbo- of B-verpleegkundige met een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist (MANP of GGZ-VS) en bent BIG geregistreerd;
 • Je hebt ervaring met behandeling en begeleiding van de doelgroep; 
 • Je bent een enthousiaste en gedreven teamspeler;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je werkt accuraat;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een eigen auto.

Wat wij jou bieden
Wij bieden je een afwisselende functie in een dynamische organisatie, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (conform cao ggz) en mogelijkheden voor bijscholing. De functie is ingedeeld in functiegroep 65 van de cao ggz (maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een volledig dienstverband).

Het betreft een parttime aanstelling voor onbepaalde tijd. Voor Team Stemming zijn we op zoek naar 0,67 FTE (24 uur). Heb je de wens om meer uren te werken dan is inzet op een van onze andere locaties bespreekbaar!

Solliciteren
Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met team coördinator Pauline Hendriks via 06-34383928, of solliciteer direct via onderstaande button! 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.