Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg zoekt een

Uitdagende functie voor Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant

Dienstverband

7 uur

Opleidingsniveau

HBO+

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Eerstelijnszorg

Het onderdeel Huisartsenpost OZL (HAP OZL) wil een organisatie zijn die voor haar patiënten op het gewenste moment met de juiste mensen en middelen de taken die van haar gevraagd worden, doeltreffend en doelmatig uitvoert. Door een continue verbetering en permanente ontwikkeling van  medewerkers en processen wil de huisartsenpost de hulpverlenerrelatie met patiënten optimaliseren.

Wij zoeken voor ons team

1 Verpleegkundig Specialist / Physician Assistant (m/v)
0,2 fte (± 7 uren per week)

Functie-informatie:
Als Verpleegkundig Specialist (VS) / Physician Assistant (PA) bij de HAP OZL diagnosticeer en behandel je alledaagse klachten zoals infecties van de luchtwegen, oorpijn, urineweginfecties, huidaandoeningen, klachten van het bewegingsapparaat en kleine trauma’s. In het team van de HAP werkt de VS/PA samen met huisartsen, triagisten en chauffeurs. Het betreft een functie die volop in ontwikkeling is. Naast de VS/PA-taken heb je taken op het terrein van de huisartsenpost-organisatie.

Profiel:
Je bent een HBO opgeleide en BIG-geregistreerd verpleegkundige die de Masteropleiding  Advanced Nursing Practice (MANP met bij voorkeur de uitstroomvarianten Intensieve of Acute Zorg) of de Masteropleiding Physician Assistant heeft afgerond. Sociale vaardigheden als tact, overtuigingskracht, het bruggen slaan tussen tegengestelde belangen, conflicthantering en het kunnen omgaan met weerstand zijn vereist bij het behandelen van patiënten, bij het coördineren van de behandeling en zorgverlening en bij het opbouwen en onderhouden van samenwerkingsrelaties.

Wij bieden:
Een interessante en uitdagende functie in een ambitieuze omgeving en honorering in functiegroep 9 van de CAO Huisartsenzorg.
De werktijden zijn op zaterdag, zondag en op feestdagen van 10.30 en 19.00 uur.  

Informatie:
Voor vragen en/of nadere informatie over de functie kun je bellen met Patricia Vincken, Teamleider HAP OZL (06-39007134 ma-woe-do) en vragen of arbeidsvoorwaarden of de selectieprocedure kun je stellen aan Ingrid Grooten, Manager P&O (045-740042 | ma-di-do).

Sollicitatie:
Je belangstelling voor deze vacature maak je kenbaar door je sollicitatie met cv te mailen naar HuisartsenOZL BV, t.a.v. Ingrid Grooten, mailadres: vacature@hozl.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt NIET op prijs gesteld.