De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundig Specialist/ Physician Assistant Ouderengeneeskunde

Dienstverband

24-36

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Geestelijke gezondheidszorg, Overige, Ouderenzorg

Ouderengeneeskunde is een vak dat nog volop in ontwikkeling is en dat maakt het juist zo interessant! Heb jij passie voor je vak en wil je met jouw frisse blik en visie een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor jouw cliënten? Ons hechte team ontvangt je met open armen.

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Specialist maak je deel uit van het Expertise- en behandelcentrum (EBC) van De Zorggroep. Belangrijke aandachtsgebieden binnen de organisatie zijn: dementie, chronische somatiek, geriatrische revalidatiezorg, hospicezorg en eerstelijns zorg. Daarnaast kent De Zorggroep ook een aantal specialistische zorgvormen, zoals de zorg voor jonge mensen met dementie en gerontopsychiatrie. Je kunt dus in de volle breedte aan de slag!

Als Verpleegkundig Specialist of Physician Assistent ben je zelfstandig behandelaar en verleen je medische en geïntegreerde verpleegkundige zorg aan onze cliënten. Je bent verantwoordelijk voor een aantal cliënten en werkt nauw samen met de Specialist Ouderengeneeskunde. Diagnoses stellen, indiceren of het verlenen of organiseren van verpleegkundige en geneeskundige behandeling? Jij draait je hand er niet voor om! Verder zorg je voor een optimale afstemming tussen de verschillende behandelaren die bij de zorg betrokken zijn. Je werkt hiervoor veel in een multidisciplinaire setting, daar krijg je energie van! Zie je mogelijkheden tot verbetering of innovatie van de medische en verpleegkundige zorgverlening? Dan neem jij het initiatief en lever je een bijdrage aan het realiseren van deze nieuwe ontwikkeling.

Hoe wij zorgen voor jou
Verpleegkundig Specialisten en Physician Assistents krijgen binnen De Zorggroep de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Bij De Zorggroep krijg je de kans om de diepte in te gaan onder toeziend oog van een supervisor die ervaren is in opleiden en begeleiden. Je hebt altijd één vast aanspreekpunt waar je terecht kunt en maakt daarnaast deel uit van een klein en hecht team waarin collega’s elkaar als gelijkwaardig beschouwen. Met jouw werk maak je impact; je bouwt een band op met cliënten en hun familie en kunt zorg op maat leveren, dat wordt gewaardeerd!

Werken bij de Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling. Wij bieden een functie voor onbepaalde tijd. De omvang van het dienstverband bedraagt gemiddeld 24 tot 36 uur per week en als Verpleegkundig Specialist (of Physician Assistant) word je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 60 (€3.196,14 - €4.744,40 bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur). Uiteraard wordt je gefaciliteerd in het behalen van voldoende punten voor je BIG herregistratie. Op basis van jouw wensen en ambities, en bij welk team dit het beste past, ga je aan de slag in één van de volgende regio’s: Roermond, Venlo of Venray.

Daarnaast kent de Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld verdere verdieping in PG of gerontopsychiatrie)
- collectieve (zorg)verzekeringen
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal
- vakantiegeld van 8%
- eindejaarsuitkering van 8,33%

Wie ben jij?
Je bent in ieder geval enthousiast! Je vindt het fijn om zélf te denken terwijl er nog niet veel wetenschappelijke houvast en protocollen zijn en waardeert de focus op kwaliteit van leven. Hierin ben je, waar nodig, analytisch maar ook creatief; in acute situaties sta je er en doe je dat wat het beste is voor de cliënt. Verder heb je een sterke persoonlijkheid en communiceer je op prettige wijze. Je krijgt energie van samenwerken in multidisciplinaire teams en de kleinschaligheid binnen de organisatie spreekt je aan.

Verder belangrijk:
- Je bent een gediplomeerd Verpleegkundig Specialist (MANP) of Physician Assistant, bij voorkeur met afstudeerrichting intensieve/chronische zorg of GGZ
- Je hebt affiniteit met ouderengeneeskunde en de motivatie om hier meer over te leren
- Voor externe kandidaten is bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist

Enthousiast geworden?
We leren je graag kennen! Solliciteer direct via de solliciteren-knop en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst nog een aantal vragen over werken als Verpleegkundig Specialist Ouderengeneeskunde binnen De Zorggroep? Neem dan contact op met onze recruiter, Sharon Lubbers via sharon.lubbers@dezorggroep.nl .

Over De Zorggroep
De Zorggroep biedt verpleging en verzorging aan iedereen in Noord- en Midden-Limburg, van jong tot oud. Wij hebben diverse woon- en zorgcentra en bieden ook zorg bij de cliënt thuis. Bij ons staat de cliënt centraal. De Zorggroep zoekt voortdurend naar nieuwe mogelijkheden en geven voorrang aan wijze ideeën, creativiteit en durf. We hebben oog en oor voor elkaar. Mensen weten en voelen zich bij ons professioneel behandeld. Daar staan we voor!