Stichting Pergamijn zoekt een

Verpleegkundige, 24-32 uur, Echt

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Verpleegkundig Team

24-32 uur

Waar kom je terecht?

We bieden je de kans om als medewerker van het Verpleegkundig Team bij Pergamijn te komen werken. Je werktijden zijn onregelmatig. Het verpleegkundig team werkt vanuit Pepinusbrug 4 in Echt

Jouw baan

Samen met de artsen van Pergamijn vorm je het medische team van het Behandel en Expertisecentrum. Zij waarborgen goede medische en verpleegkundige zorg voor de cliënten. Deze zorg stemmen zij zo goed mogelijk af op de vraag van de cliënt. Daarom werken ze ook multidisciplinair samen met interne en externe professionals van andere disciplines. Een goede samenwerking tussen verschillende collega's is dus enorm van belang. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en ga je nauwkeurig te werk.

Beschrijving werkzaamheden
 • Je voert telefonische triage en plant daarbij aansluitend spreekuren en visites. Daarnaast zul je ook verpleegtechnische handelingen uitvoeren.
 • Jij bent op de hoogte van de protocollen omtrent hygiëne en preventie en leeft deze ook na. Tevens zul je op de werkvloer praktische handelingen gaan uitvoeren van een breed aspect.
 • Omtrent Covid-19 ben je (soms) bezig met testafnames en andere logistieke afhandelingen, maar ook voer je andere ondersteunende taken uit, zoals preventieve screenings en het assisteren bij lichamelijk onderzoek.
 • Als collega's van de woningen advies nodig hebben over de verpleegkundige zorg, melden zij zich bij jou en kun jij hen verder helpen.
 • Ook het verzorgen van scholingen en toetsingen voor (zowel interne, als externe) medewerkers is een taak die jij als verpleegkundige gaat verzorgen.
 • Naast de vele samenwerking weet je ook goed hoe je zelfstandig kunt werken en kun je de rust bewaren in stressvolle situaties.
Jij…

…. Bent een enthousiaste, gedreven collega met een stevige persoonlijkheid

werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de clienten. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

…. kunt prioriteiten stellen als geen ander in dit dynamische werk, je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en bent stressbestendig. Je bent in staat een goede samenwerking aan te gaan en in stand te houden.

…. Beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Je bent een medewerker met een positieve instelling en gaat geen uitdaging uit de weg, je durft op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega's te zijn.

Jouw achtergrond…

… Je hebt een Verpleegkundige diploma op MBO-niveau of HBO-niveau.
… Je bent in het bezit van een BIG-registratie.
… Je hebt een EHBO diploma of bent bereid om dit te behalen.
… Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.
… Je hebt (bij voorkeur) ervaring in de gehandicaptenzorg.

Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG 50 (min. €2.728,- max. €3.894,- o.b.v. 36 uur);
 • 144 verlofuren per jaar en 57 balans verlof uren (bij fulltime dienstverband).
 • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud kun je contact opnemen met Yolande van der Beek, via het telefoonnummer 0630677207

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv via de website: www.werkenbijpergamijn.nl

De procedure beslaat een kennismakingsgesprek met één van de recruiters; Justin of Anja. Het tweede gesprek vindt plaats op locatie met de leidinggevende en een van je toekomstige collega's.