De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige 24-uurs bereikbaarheid

Dienstverband

24

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Ouderenzorg

Wat ga je doen?
Als 24-uurs verpleegkundige maak je deel uit van een regionaal team van verpleegkundigen dat 24 uur bereikbaar is voor de verzorgenden van de woongroepen in de regio Helden. Wanneer de verzorgenden een probleemstelling op verpleegkundig gebied hebben bellen ze jou. Door middel van een triagesysteem kun jij de inschatting maken hoe het probleem behandeld dient te worden. Is het probleem urgent, dringend of een routine. Jij bent de schakel tussen de Specialist Ouderen Geneeskunde, de verzorgende en bewoner.  Op deze manier ben jij de voorpost van de Specialist Ouderengeneeskunde.

Daarnaast houd jij je bezig met ongeplande verpleegkundige handelingen. Geplande verpleegkundige handelingen worden door de verzorgende of verpleegkundige op de woongroep zelf uitgevoerd. Jouw werkplek is vanuit een kantoor waar je diensten van acht uur draait, dit kunnen dag, nacht of avonddiensten zijn waarbij je alle diensten naar evenredigheid werkt. Vanuit dit kantoor zul je oproepen ontvangen en kun je via je PC meekijken in het dossier van de bewoner. Wanneer het voor de triage nodig is, pak je de auto en ga je naar de bewoner toe. De ene keer ben je meer op kantoor, de andere keer meer onderweg, dat maakt jouw werkdag afwisselend!

Je hebt een voorbeeldfunctie binnen de organisatie en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je pakt een coachende rol naar de verzorgenden in jouw regio. Verder ben je buiten kantooruren aanspreekpunt voor calamiteiten. Wat jouw werk zo leuk maakt? Iedere dag is anders en je weet nooit wat er gaat gebeuren!

Wat bieden wij?
Werken bij De Zorggroep betekent werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat. Voor jou is de cao VVT van toepassing. Deze biedt marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden (FWG 50, max. €3.707,64 bruto per maand op basis van 36 uur) en een goede pensioenregeling. We bieden je een contract voor de duur van een jaar, bij goed functioneren wordt dit omgezet naar vast dienstverband.

Daarnaast kent De Zorggroep een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
- bijscholings- en opleidingsmogelijkheden
- collectieve (zorg)verzekeringen
- een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma
- toegang tot onze WerkWijzerWinkel met oplossingen om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven
- ieder jaar wordt jouw inzet gewaardeerd met een trede omhoog binnen jouw functieschaal

Wie ben je?
Je bent in stressvolle situaties in staat tot acuut handelen en kunt zeer zelfstandig functioneren. Je neemt je verantwoordelijkheid en kunt waar nodig de verwachtingen van de verschillende partijen waar je mee communiceert goed managen. Verder kun je de verantwoordelijkheid indien nodig terug leggen bij het team en trek je zoveel mogelijk één lijn in wat jij en je collega's doen. Jij bent een flexibele teamplayer met hart voor het vak. Onregelmatige diensten zijn geen probleem voor jou, en wanneer een collega ziek is, begrijp je dat dat er altijd iemand moet zijn en spring je in wanneer het kan. Naast je flexibiliteit in diensten ben je ook flexibel in mobiliteit; vanwege het ambulante karakter van de functie ben je in bezit van een geldig rijbewijs en auto.

Verder belangrijk:
- Je bent een gediplomeerd verpleegkundige (min. niveau 4), met minimaal 1 jaar werkervaring
- Kennis van somatiek en PG (visie dementie al in de vingers hebben is een mooie pré)
- Voor externe kandidaten is een positieve verklaring omtrent gedrag (VOG) vereist

Contact & procedureinfo
Geïnteresseerd? Dan leren we je graag kennen! Nadat we jouw sollicitatie hebben ontvangen, krijg je zo snel mogelijk een terugkoppeling en bij wederzijdse interesse nemen we telefonisch contact met je op om jouw ervaring in de verpleegkunde en motivatie te bespreken en nemen je mee in de verdere procedure.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze collega's:
- Gerdie Janssen, 24 u verpleegkundige Horst en lid sollicitatiecommissie
gerdie.janssen@dezorggroep.nl
- Carla Geertman, 24 u verpleegkundige Tegelen en lid sollicitatiecommissie
carla.geertman@dezorggroep.nl

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 21-05-2021.

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.