Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige 3 voor Hoogstaete voor 32 tot 36 uur per week

Dienstverband

32-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij op zoek naar een baan als verpleegkundige die niet alleen uitdagend, maar ook verrijkend is? En heb jij de passie en expertise om elke dag als verpleegkundige het verschil te maken? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Bij Zuyderland Zorgcentra locatie Hoogstaete afdeling 3 en 4, zijn we opzoek naar een enthousiaste verpleegkundige die klaar staat om in diverse diensten onze cliënten van de best mogelijke zorg te voorzien. Hier bij ons staat de cliënt centraal en benaderen we elke situatie met een frisse blik vol mogelijkheden. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Reageer dan direct!

Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundige in ons team krijg je de kans om jouw vaardigheden te tonen en daadwerkelijk te werken op een niveau dat aansluit bij jouw opleiding. De zorgbehoefte van onze cliënten wordt steeds complexer, en jouw deskundige inzicht als verpleegkundige is daarbij cruciaal en richtinggevend.

Je beheert zelfstandig je taken en biedt ondersteuning en coaching aan je collega's in de zorg waar nodig. Je overlegt regelmatig met medeverpleegkundigen en behandelaars om samen te bepalen wat de meest geschikte zorg is. Als verpleegkundige ben je betrokken bij vroegdiagnostiek en bied je ondersteuning in complexe zorgsituaties. Je neemt actief deel aan de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Je geeft advies over de zorgtaken op basis van je verpleegtechnische kennis. In deze rol heb je ook een signalerende en coachende functie. Verder zorg je voor de coördinatie tussen verschillende disciplines, diensten en betrokkenen in het zorg- en dienstverleningsproces vanuit je verpleegtechnische achtergrond.

Wat neem je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd). 
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek. 
 • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen. 
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid. 
 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Contract voor onbepaalde tijd
 • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 32 tot 36 uur per week (bespreekbaar).
 • Salarisinschaling op basis van CAO Ziekenhuizen. FWG 45 (minimaal € 2.982, - bruto per maand en maximaal € 4.015, - bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op diverse uitjes en interessante workshops/cursussen en andere initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON;
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).

Welkom in het team

Je komt als nieuwe medewerker terecht in een leuk en gezellig team, waar veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei. Je zult je er als nieuwe medewerker snel thuis voelen.

Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust (tijdens kantoortijden) contact op unitmanager Mandy Nijssen, te bereiken via 06-12961606. 

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.