Mondriaan zoekt een

Verpleegkundige

Dienstverband

Aantal uren bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband:                   Aantal uren bespreekbaar
Soort dienstverband:         Bepaalde tijd
Kernfunctie:                        Verpleegkundige 2
Standplaats:                        Heerlen
Opleiding:                            Mbo-v/hbo-v diploma en een geldige BIG-registratie
Salaris:                                 FWG 45 - CAO GGZ (min. € 1.898,-- en max. € 3.229,--)
Reageren voor:                   06-04-2020
Werving:                              In- en externe werving 

Past deze functie bij jou?
Je komt te werken bij Mondriaan Ouderenzorg op de klinische afdeling A1 (‘vrijthof’). Hier verblijven doorgaans ouderen vanaf 60 jaar met een of meerdere somatische beperkingen in combinatie met psychiatrische/cognitieve problematiek. Je werkt met eigen verantwoordelijkheid en je komt in een fijn team terecht waar collega’s elkaar ondersteunen en voor de beste zorg gaan. Verpleegtechnische handelingen zijn dagelijks aan de orde en de werkzaamheden vinden plaats in wisselende diensten in de 24-uurs zorg. Wat ga je doen?

  • Je stelt het integrale verpleegkundige proces op voor een aantal aan jou toegewezen cliënten die intensieve complexe zorg nodig hebben;
  • Je coördineert het verpleegkundig proces en voert het uit;
  • Je bent verantwoordelijk voor de verpleegkundige diagnostiek, crisisinterventie en de samenwerking met het behandelend team en familie/naasten;
  • Vanuit jouw professionele verantwoordelijkheid signaleer, initieer en schep je voorwaarden voor verbeteringen en innovaties in de zorgverlening, de methodiekontwikkeling en de ontwikkelingen van werkprocessen.

Jouw kwaliteiten
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige en je hebt grote affiniteit met de doelgroep. Ook heb je relevante ervaring in de psychiatrie en kennis van psychopathologie en somatiek. Je hebt een flexibele werkhouding en vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische, werkomgeving te functioneren (geen dag is bij ons hetzelfde).

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. De geestelijke gezondheidszorg is voortdurend in ontwikkeling en beweging; hierdoor word je uitgedaagd en het maakt je werk afwisselend. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg en we bieden opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden hoort er uiteraard ook bij, denk aan een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrina Delahaije, afdelingshoofd, bereikbaar op het nummer: 06-12629969. Kijk op onze website voor meer informatie over Mondriaan en over Ouderenzorg.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button:

“direct solliciteren”

 

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.