Cicero Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige (16 tot 32 uur per week)

Dienstverband

16 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 2

Standplaats

Schinveld Geulle Brunssum Voerendaal Brunssum Nuth Hoensbroek Brunssum Brunssum Amstenrade Brunssum Hulsberg Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Verpleegkundige (16-32 uur per week)

Ligt je hart bij de ouderenzorg? Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en waar aandacht is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling? Dan hebben wij de ideale functie voor je!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor zowel de coördinatie als de uitvoering van de zorg en je ziet toe op de kwaliteit hiervan. Je neemt anamneses af en je stelt verpleegkundige diagnoses en zorgleefplannen op. Je begeleidt en informeert cliënten, familie en relaties van cliënten over de ontwikkelingen van de cliënt en je neemt deel aan de cliëntbesprekingen. Ook heb je een actieve rol in het signaleren van afstemmingsproblemen bij interne- en multidisciplinaire activiteiten en waar nodig, stel je deze ter discussie. Ten slotte participeer je in de ontwikkeling en uitvoering van de kwaliteitszorg en draag je bij aan de totstandkoming en naleving van afdelings- en beleidsafspraken.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde Mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 of gelijkwaardig.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op somatische of psychogeriatrische ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak.
  • Je bent communicatief sterk en dit combineer je met het vermogen om in resultaten te denken. Indien nodig kun je zakelijk zijn.
  • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te kunnen geven.
  • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege-, late-, als nachtdiensten).

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt gehonoreerd volgens CAO VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 45 (minimaal € 2.338,08 bruto per maand en maximaal € 3.153,90 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT van toepassing.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma's gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij afdeling recruitment, M 06 13 46 84 15.

Of gewoon meteen solliciteren?

Klik op de button solliciteren en vul het sollicitatieformulier in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.