Ambulante Thuiszorg zoekt een

Verpleegkundige / Diverse teams in omgeving Parkstad, Heuvelland, Maastricht

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Gulpen Maastricht

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden.  

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in onze thuiszorgorganisatie verpleeg, verzorg en begeleid je onze cliënten op basis van het zorgplan. Je signaleert veranderingen in de situatie van onze cliënten, je rapporteert deze en je onderneemt hierop actie. Daarnaast stimuleer en ondersteun je onze cliënten bij zelfzorg. Je coördineert de dagelijkse zorg en vormt het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten en hun hele netwerk. Tevens adviseer je collega’s in je team bij meer complexe verpleegkundige zorgvragen en bekijk je de situaties vanuit een helicopterview. Samen met je collega’s en de Manager Zorg bouw je aan het vergroten van de teams in zowel kwalitatieve als kwantitatieve zin.

Wat mag jij van ons verwachten? 

  • Wij bieden je bij aanvang direct een vaste aanstelling.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden. Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Je bent bij ons verzekerd van oprechte aandacht voor jou als persoon. Daarnaast kennen we korte lijnen, hebben we veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van jou minimaal een opleiding verpleegkundige niveau 4 en een BIG-registratie. Je kunt goed zelfstandig werken, maar ook in teamverband. Je bent in staat om op de juiste manier te communiceren, dit uit zich ook in het onderhouden van vertrouwensrelaties met het hele netwerk rondom de cliënten. Je schakelt snel, ook bij calamiteiten en weet hierbij altijd de rust te bewaren. Werken vanuit het digitale zorgdossier vind je leuk en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Verder ben je iemand die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Tot slot ben je in het bezit van een rijbewijs en een auto.  

Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jouw kennis onmisbaar is voor de zorg die onze cliënten nodig hebben. Ook wanneer deze complex is.

Heb je nog vragen?
Neem dan per WhatsApp contact op met onze Recruiter Julie Crals via telefoonnummer ☎️ 06-25091412 Mocht je gelijk willen solliciteren, reageer dan via onze site www.werkenbijambulantethuiszorg.nl. In de regel nemen wij nog dezelfde dag contact met je op.