SJG Weert zoekt een

Verpleegkundige

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Dagcentrum

De afdeling

Het Dagcentrum is de verpleegafdeling waar alle dagbehandelingszorg wordt geboden (met uitzondering van oncologische zorg die op de afdeling dagbehandeling oncologie wordt geboden). Zowel de ‘beschouwende’ als ‘snijdende’ specialismen maken gebruik van deze afdeling.

Het portfolio van de afdeling is met name de laatste jaren fors geactualiseerd en aangepast aan de wensen van onze medisch specialisten en patiënten. De afdeling speelt een voortrekkersrol in de verschuiving van klinische zorg naar dagbehandeling (o.a. heup- en knievervangende operaties in dagbehandeling) maar stimuleert ook de verschuiving van dagbehandeling naar poliklinische zorg (o.a. cataractoperaties). De komende jaren wordt fors geïnvesteerd in de verbouwing van de kliniek (klinische verpleegafdelingen én dagbehandeling) waardoor voortdurend geanticipeerd moet worden op het ‘schuifplan’ dat daarvoor ontwikkeld is.

De afdeling maakt onderdeel uit van de sector Kliniek.

Over SJG Weert

SJG Weert is een dynamische organisatie die zich aanpast aan de uitdagingen van de hedendaagse gezondheidszorg. Het kleinschalige ziekenhuis, behorende tot de top 5 van de meest klantvriendelijke ziekenhuizen van Nederland, kenmerkt zich door korte lijnen en levert op professionele wijze verantwoorde, hoogstaande zorg.
Wij bieden basiszorg in de volle breedte binnen de muren van SJG Weert of in samenwerking met partners in de regio. De klant staat daarbij steeds op de eerste plaats.

 

24 uur

Verpleegkundige

Staat bij jou de patiënt voorop?

Het Dagcentrum bestaat uit 21 medewerkers waaronder 15 verpleegkundigen. Het Dagcentrum is geopend op doordeweekse dagen van 7.15 uur-20.00 uur.

De functie

Samen met je collega's lever je een bijdrage aan de zorgverlening op de betreffende afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de aan jouw zorg toevertrouwde patiënten en legt de gegevens vast in het verpleegkundige dossier.

Wat vragen we?

 • Je bent in het bezit van het diploma verpleegkunde, MBO-V of HBO-V.
 • Bij voorkeur beschik je over kennis en affiniteit met dagverpleging.
 • Kennis en ervaring met projectmatig werken is gewenst. Kennis en ervaring met lean management is een pré.
 • Je bent enthousiaste en collegiaal.
 • Je toont initiatief en bent positief kritisch.
 • Je bent stressbestendig en gaat flexibel om met veranderingen.
 • Je bent flexibel inzetbaar in wisselende diensten van wisselende omvang.
 • Je bent bereid mee te denken in ontwikkelingen van en op de afdeling.
 • Je bent leergierig en blijft op de hoogte van ontwikkelingen in de zorg.

Wat bieden we?

Wij bieden je een baan op een dynamische afdeling waar patiëntgericht werken centraal staat. Het betreft een aanstelling voor 24 uur per week voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met zicht op een vaste aanstelling. De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Dit betekent dat je recht hebt op een eindejaarsuitkering en een vakantietoeslag van 8,33%. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen. Persoonlijk contact, korte lijnen en een informele sfeer kenmerken onze manier van werken.

Tot slot

 • De gesprekken vinden plaats op 4 september a.s.
 • Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang t.o.v. externe kandidaten.
 • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
26-08-2020

Contactpersonen:
Monique Nevels
tel.: +31 495-572521

Susan van Kouwen
tel.: +31 495-572111